Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasiktól menekülnek a nők, de mi van a nővérhoteles pasikkal?
Egy ideje "nővérhotel" formátumban élek. Ez azt jelenti hogy ketten vagyunk a tesómmal,a háztartási munkákat megosztjuk.
Általában én csinálom a férfi melókat + főzést (ott kisegít), ő meg takarít, mos.
Neki fix jövedelme van, jelenleg ő tart el, én munkanélküli vagyok, éppen egy vállalkozást indítok be, de még nagyon az elején vagyok.
F/31
Én azoktól menekülök, akiknél létezik az a fogalom, hogy férfi meló.
Azoktól meg pláne, akik egesznap otthon döglenek, de mégsem képesek két ember után elmosogatni, be rakni egy adag mosást meg a többi takarítást el végezni, igazad van, neked munkanélküliként nincs időd ilyen női hülyeségekre, nővéred munka után rá ér meg csinálni:D
Megjegyzem, a legtöbb ember saját vállalkozás be indítás elején még nem lesz akkora idióta, hogy ott hagyja a fizető munkahelyét, miért is tenné, hogyha abból a saját vállalkozásból még semmi bevétele nincs? Az egy hosszabb folyamat.
Rá adásul még el is tartatod magad
Jól olvasom, hogy ő dolgozik és emellett a háztartás nagyobb részét is ő csinálja, míg te otthon vakarózol?
Nagyon rendes tesód van, hogy ezt tűri... Ha lesz értelmes párod, az nem fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!