Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem Interneten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem Interneten egy férfival, azt mondta van felesége is és csak éjfél után, munkaideje után ér rá randizni. Jó ötlet ?

Figyelt kérdés

Első talin inkább nappal jó, de azt mondta,hogy Neki csak éjfél után jó, mert nem független.

Ilyen van ?

Így nem mennék bele a találkozóba.

25/ Nő

2023. nov. 9. 01:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ötlet, több sebből is vérzik.
2023. nov. 9. 01:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Most téged amúgy az zavar, hogy éjjel akar találkozni vagy, hogy foglalt?

A netes randizások első szabálya: mindig csak olyan nyilvános helyen (és lehetőleg nappal) találkozz vele, amit ismersz.

2023. nov. 9. 03:36
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

Talalkozz vele ,non-stop benzinkúton ami forgalmas helyen van.

Lehet éjszakai melót vègez vagy délutáni műszakos és akkor végez

2023. nov. 9. 05:44
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Eleve ha felesége van az kizáró ok... Vagy manapság már nem?
2023. nov. 9. 07:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor panaszkodtok hogy titeket mindig csak "átvernek", gondoljatok arra hogy egy kis gondolkodással mennyi mindentől megóvnád magad, bár látom a gondolkodás rész nehezen megy.

Gondolom a korodbeli csávók nem jók, mert nincs egzisztenciájuk és férfias kisugárzásuk, ezért inkább ilyen nős csávókkal kezdel, GG. :D

2023. nov. 9. 07:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Qrva sz@r ötlet.
2023. nov. 9. 07:23
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Damn, nem értem én ezt. Miért a foglalt fasz kell? Én meg itt vagyok szingliként, csóró sem vagyok, ronda sem.

Jó, mondjuk elég esélyes, hogy nem ütnéd meg azt az értelmi szintet amit elvárok.

2023. nov. 9. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es. Puszi ,oleles. :)
2023. nov. 9. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kezdj el megismerni szingli ferfiakat , eleg sok van es a bokadat sem utod meg annyira.
2023. nov. 9. 09:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megfelelő, hogy mindig "B-terv" és egy pótlék leszel egy másik nő (a feleség) után, akkor igen, jó ötlet.
2023. nov. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!