Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők mindenképpen ragaszkodnak ahhoz hogy a férfinak legyen saját lakása, még akkor is ha nem akarnak gyereket. Akkor minek?
Ha veszel lakást hitelre, az NEM a te lakásod, hanem még 30-40 évig a bank lakása. Annyi idő alatt akármi történhet veled, és lebetegszel egy hónapra és nem tudod fizetni, akkor kilakoltatnak és elbukod az önerőt is.
És mindezt miért? Azért hogy miután meghalsz, az állam örökölje a lakást vagy valami távoli rokon kölyök?
Az albérlet ilyenkor sokkal előnyösebb mint a hitel. Nem csoda, hogy Nyugaton sem divat egyáltalán hitelre venni lakást, itt meg... Itt meg ha nincs "saját" lakásod, akkor minden nő szemében egy 0 vagy. Pedig mondom, a saját lakás nem saját ha hitel van rajta, az a bank lakása.
"Egyik nő se menne bele párkapcsolatba manapság Magyarországon olyan férfival, aki albérletben lakik. Ez a határozott tapasztalatom."
Engem pl. nem érdekelne. Ahogy még egy csomó nőismerősömet sem, akiknek a párja vagy akik a párjukkal együtt albérletben laknak.
Gondolom sikerült most is pár példa alapján általánosítani és levonni magadnak egy megnyugtató kozekcenciát, hogy ugyan dehogy a személyiségeddel, a gondolkodásoddal van probléma, hanem pusztán azzal, hogy albérletben laksz.
Hát nem tudom, szerintem a nőket nem ez érdekli.
Nekem van saját lakásom, ugyanúgy leszarnak a nők, láthatatlan vagyok számukra, mint mindig is voltam.
Vagy a saját lakással/házzal akarsz csajozni? Viszed magaddal a tulajdonlapot mindenhova, hogy lássák neked megvan a "rajtengedély"?
Vonzónak kell lenned a nők szemében ,vonzalmat kell ébresztened bennük (vagy csak abban akit mondjuk kiszemeltél magadnak). Ehhez pedig semmi köze nincs annak, hogy milyen anyagi javakat birtokolsz, mivel többnyire eze ka dolgok nem látszanak. Mint írtam nem viszed magaddal ismerkedni az ingatlanodat, szóval ez nem számít ilyen szempontból.
Nyilván nem hátrány, ha anyagilag rendben vagy, de ez egy olyan szempont ami sokkal később kerül csak elő ismerkedés során és nem elsődleges tényező.
Persze vannak olyan nők akiket ez érdekel, de őket pénzért meg tudod venni bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!