Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam elő magam?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, ha ismerkedésre kerul sor, mit mondjak a pasiknak magamtól mert nem dolgozom 2 éve es első kérdés arról szól hogy mit dolgozom.

Az igazsag az, hogy elvégeztek rajtam egy vizsgálatot es szkizofrenia diagnózist kaptam. Ez nem latszik rajtam, ápolt csinos nő vagyok es kedves, beszédes.

Most így egyből talan nem mondanam ezt meg, főleg hogy nem is biztos, hogy egyutt maradnék az adott pasival es tök fölöslegesen nyílnák meg fűnek fának es nem szeretném ezt de titkolni sem végig.

Viszont meg kell magyaráznom hogy miert nem dolgozom.

Mit tancsoltok?

43 eves nő

2023. nov. 6. 16:58
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Betegpénzen vagyok es azert nem dolgozom. De egyből nem szeretnem magam rokkantnak beállítani
2023. nov. 6. 16:59
 2/19 anonim ***** válasza:
16%

433 évesen nincs senkid? Ráadásul olyan vagy amit írtál magadról, akkor a toronyban van a hiba. Mit mondanál a pasinak? Az igazat, mert megrögzött hazudozó leszel ha mindent titkolsz. Lehet hogy éppen valaki elfogad olyannak amilyen vagy, de hazudós pasi neked sem kellene, igaz?

Te, bomba nő!!!!

2023. nov. 6. 17:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ihlette ezt a gyűlölködő választ szinte fröcsög
2023. nov. 6. 17:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem hazudozásról van szó, hanem csak megfelelő időzítesről es megfelelő ember, nem arról hogy át akarok verni valakit . A rosszindulatú te vagy! Dugulj el
2023. nov. 6. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

Megértem hogy nem vagy őszinte. De miben nyilvánul meg nálad a betegség?

Én sem értem a gyűlölködő válaszokat. Nem tudom mit kell itt ordítozni. Úgy látszik ott meg komoly agresszivitás, meg indulatkezelési probléma van…

2023. nov. 6. 17:21
 6/19 A kérdező kommentje:
6 os, nem arról van szó, hogy nem vagyok őszinte, hanem nem pakolnák ki minden infót első találkán , mert lehet hogy nem is jövök be a pasinak es akkor elmondtam csomó mindent fölöslegesen
2023. nov. 6. 17:26
 7/19 anonim ***** válasza:
8-as, szerintem ezek fontos dolgok, mint ahogy pl a gyerek kérdés is. Megértem hogy nem ezzel nyitsz. De a betegséged miben jön ki?
2023. nov. 6. 17:35
 8/19 anonim ***** válasza:

8.

"csomó mindent"

Ez azt jelenti, hogy nem csak skizo betegséged van?

Szerintem a fontosabb dolgokat érdemes elmondani, mert sokkal jobb nem találkozni, minthogy utána lépjen le.

2023. nov. 6. 17:36
 9/19 anonim ***** válasza:
66%

Mondd azt hogy hone office ban vagy

Én a valodi nevmet se adom ki senkinek csak akivel majd kapcsolat is van.

Tele van mentális sérültekkel.a net amígyis, akik jobb ha nem is tudnak minden adatot sem, főleg nem azokat a dolgaimat amikkel hatbaszúrnának és ellenem használhatnák fel.

Ezek a páromra tartoznak csak aki elérte a bizalmam.

2023. nov. 6. 17:40
 10/19 anonim ***** válasza:
Szedned kell gyógyszert amúgy? Vagy a hétköznapi életben ez nem jön így ki?
2023. nov. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!