Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon leegyszerűsítve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon leegyszerűsítve a sugar baby egy bérelhető barátnőnek számít?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Lényegében.
2023. nov. 4. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen, win-win alapon. Ez üzlet.
2023. nov. 4. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Prosti ugyanúgy csak drágább.
2023. nov. 4. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Tulajdonképpen igen
2023. nov. 4. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Igen. De legyszíves ne tegyél ugy, mintha a sugarbaby erkölcsi ertékei miatt aggodnál, mert nem amiatt vagy felhaborodva. Amiatt, hisztizel, mert ezek az értékes, csinos, többnyire főiskolás, korukhoz képes magyon is intelligens huszonévesek, nem veletek vannak, hanem a 40es, jólkereső, ertékesebb pasikkal. De nyugi, ha te is ennyi idős leszel, valoszinuleg neked is lesz pénzed sugar baby.re, és akkor is csak erre lesz igényed jóeséllyel. (es most már lehetőseged is). Nem pedig a 30as, intelligens, diplomás, önallo, könyvelő Annára...Mert ugye az már nem 20 éves. 😏😏😏 Nincs ezzel gond, csak ne hisztizzünk már a nők hatalmas igenyei miatt! Pont, hogy a ferfiaknak vannak az egekben az igenyeik a nők külsejével szemben!
2023. nov. 4. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Én 40-es jól kereső vagyok, de nem merek már egy prostihoz sem odamenni, olyan igénytelen vagyok. Nem fogadja el a pénzemet. Még kocsim sincs, a lakásom is szét van kapva, elkezdtem felújítani és kb 6 éve félbehagytam. Vendégeket sem tudok így fogadni. Pedig közelít a millához a havi nettóm. Az elektronika és a programozás nagyon leköt a szabadidőmben is. Van olyan bérelhető barátnő, aki segít a háztartásban is?
2023. nov. 11. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

40

Van! Simán baratnőnek néz ki! Annyi a difi, hogy nem néz ki ugy, mint a rosszlanyok.hu felsőkategoriás szekcioja. (Na meg nem nyeli spanyolcsillar pózban a kotont is.)

2023. nov. 11. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
6 os inkabb keress egy general kivitelezot😀 befejezi a lakast aztan lehet havi 500 elkoteni a sugarbabyra😀
2023. dec. 21. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

5) "és akkor is csak erre lesz igényed jóeséllyel. Nem pedig a 30as, intelligens, diplomás, önallo, könyvelő Annára...Mert ugye az már nem 20 éves."

Öö, de, 40-es sikeres pasiként abszolút inkább egy intelligens, diplomás, önálló 30-as (vagy mondjuk 30-40) nőre van igény értelmeséknél 😀

Nem gond, ha a te igényeid megrekedtek ott, hogy 40-esként lányod korabeli cicákat szeretnél pénzért venni, de ez nem nekünk kellemetlen.

jan. 23. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Pontosítanék - bérelhető színésznek, aki eljátssza a barátnőd. A legtöbb esetben nincsenek ott érzelmek és igazi barátnőfíling. Időtöltés meg dugás van a befizetett pénz meg a csaj "igényessége" arányában.
júl. 3. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!