Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/12 anonim válasza:
Attól függ mire.Akár én is bérelhető vagyok.
5/12 anonim válasza:
Húha jól jönne most a lóvé. Milyen pasit kell eljátszani és hol?
6/12 anonim válasza:
Csaj vagyok, de szívesen leszek pali, ha jól megfizeted.
7/12 anonim válasza:
Igen vannak. Tudom marhára ciki, de egyszer igénybe is vettem egy ilyen pasit, állandóan cseszegetett a családom, hogy nincs pasi nincs pasi mindig egyedül megyek haza minden féle ünnepre.
Aztán természetesen már anyum kezdett el keresgélni nekem, ezt biztos többen ismerik ezt a szitut..jajj ott az a jó pasi dolgozik, családot akar ésatöbbi.
Hát 2x vittem el a srácot mármint fizettem neki, utána a család leszállt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!