Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők vagy a férfiak tehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vagy a férfiak tehetnek arról, hogy nem működik a netes ismerkedés?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 13:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Everybody.

Meg az óriási elvárások,igények és az ennél is nagyobb kamuzások.

2023. nov. 2. 13:25
 2/21 anonim válasza:
80%
Mindenki, aki online ismerkedik.
2023. nov. 2. 13:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a netes ismerkedés. Úgy általában egyre nehezebb megtalálni azt, akivel minden passzol és ugyanazt akarjátok.
2023. nov. 2. 13:38
 4/21 Camorri ***** válasza:
61%

Szerintem egyik fél sem.

Ha belegondolunk az online térben full csak a külső ami számít. Elvégre az az 5 kitölthető hobbi, meg a max 500 karakteres leírás nem fejezi ki az ember belső énjét, plussz sokan ki sem töltik. Így az egyedüli dolog ami marad az a kép, ami alapján vagy tetszik az illető vagy nem. Nőkre férfiakra egyaránt illik ez.

Tehát az online társkeresés csak a külsőn alapszik, ráadásul még a kép minősége is számít (rólam pl nem létezik jó kép).

Megoldás: ismerkedj élőben. Ezer meg egy hely van ahova el lehet menni.

De ne térjünk el a kérdéstől, szerintem egyik nem sem tehet erről, ez egyszerűen a korunk szüleménye, amely csupán a külsőségekre épít.

2023. nov. 2. 13:42
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
Két emberen múlik. Rajtad, meg azon, akivel ismerkedsz. Ennyi. Se több, se kevesebb. Ez egy egyéni probléma, egyéni megoldással.
2023. nov. 2. 13:43
 6/21 anonim válasza:
78%

Én leírom mit tapasztaltam. Az ilyen netes társkeresőkön több férfi van szerintem jóval mint nő. És ezeknek a nőknek is a nagy része azért regisztrál ilyen oldalakra mert vége lett a kapcsolatának és ott maradnak 1 vagy 2 gyerekkel. Persze ez nem mindenkinek kizáró ok, de szerintem a 20-30 as korosztályú férfiak nem ezt keresik első sorban.

Na ezen továbblépve, a férfiak minden nőt bombáznak üzenetekkel azon az elven hogy lehet hogy 95 nem válaszol neki, de 5 talán.

Elég sok nő adatlapját megnéztem, és kivétel nélkül mindnek 20-30-40-60 olvasatlan üzenete volt, szóval hiába írok én neki valószínű az üzenetem el fog veszni a többi között.

Ebből következik az is hogy így kialakul ugyan az mint a fizikális térben hogy a férfinak kell kezdeményeznie a nők nem fognak keresgélni, megvárják amíg írnak nekik és ők abból majd szemezgetnek.

Amíg fent voltam pár hónapig összesen 3! nő nézte meg a profilomat ebből egy 70 éves volt pedig képpel voltam fönt, írtam bemutatkozást stb stb stb. Én meg megnéztem valami 200-300nak a profilját.

Persze ezt egy oldalon tapasztaltam, vannak más tematikájú oldalak is de nekem elegem lett belőle szóval hagytam a fenébe.

2023. nov. 2. 13:53
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Elôben is a külsô az elsõ szûrô. Te se mész olyanhoz oda, aki nem tetszik. Semmit se tudsz róla, csak hogy hogy néz ki. Többnyire azt se tudhatod, hogy foglalt-e.

Az online ismerkedés nem ott hal be, hogy nincs senki jobbra húzva, mert ez nyilván nem igaz. Sôt, rengeteg férfi gépiesen mindenkit jobbra húz, minden matchre ir egy sziát vagy pár sort. Aztán az után nézi meg rendesen és olvassa el az adatlapot, hogy ha válasz érkezik. Utána meg egyszerüen nem ir többet, mert ja hát vele mégse.

Nôként meg azt látod, hogy ott van napi x match, és két üzenet után behal a beszélgetés. 10 esetbôl egyszer sikerül onnan továbblépni, hogy szia, milyen napod volt, kösz nekem is. Ez pedig rohadt unalmas lesz nagyon rövid idôn belül. Napok alatt eljutottam oda, hogy inkább töröltem az appot, csak ne kelljen még egyszer leirni, hogy mit keresek meg mi a kedvenc filmem.

A férfiak 99%-a hiába rendes meg jófej, de ebbôl a kezdeti töketlenkedésbôl képtelen tovább vinni. Kedvencem: ha kiváncsi vagyok rá, akkor kérdezzek. Köszi, elôbb irtam, hogy mesélj magadról, két sort tudtál kiköhögni. Utána megy a puffogás az állásinterjúról.

Komolyan, túlzás nélkül: 100-ból 1 az, akivel pörög a társalgás, és kedvem lenne megismerni, találkozni. Aztán a randin meg kiderül, hogy mégsincs vonzalom legalább egyik részrôl.

Mindenkivel meg csak nem lehet elsõ randira menni.

Az emberi faj nem alkalmas a netes ismerkedésre, mert online nem lehet kialakitani a vonzalmat.

2023. nov. 2. 14:39
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az onlinos tábor úgy ahogy van, férfiak, nők. Sosem mennék ilyen szar online helyekre ha egyedül rohadok meg akkor sem. Kívülállóként nagyon szánalmas az egész, sajnálom akik számára már csak ez a kiút a társtalanságból.
2023. nov. 2. 14:41
 9/21 Camorri ***** válasza:
100%

Igaz élőben is a külső az első ami miatt odamegyek vagy sem egy nőhöz.

De ott lehetnek egyebek is.

Pl én ha eljárok egy hobbira, és ott tetszik meg valaki, akkor máris ott van a hobbi is.

Nem azt mondom hogy nem a külső alapján dől el.

Hanem azt hogy online ráköszönni sincs esély ha nincs jó képed magadról. Élőben is visszautasíthatnak. Engem szoktak is. De akkor is más érzetet kelt.

És amúgy én is hasonlóan borzasztó élményekkel gazdagottam. Egyik nő se volt képes épkézláb társalgásra. És én értem hogy a férfi kezdeményezzen, de a sokadik harapófogóm megy már tönkre hogy egyik nő se képes értelmesen írni.

Randira meg nem jönnek el, ahol könnyebben menne a társalgás.

2023. nov. 2. 15:42
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
Mindkettő nem tehet róla.
2023. nov. 2. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!