Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Én magamtól nem keresek párt ( nincs hozzá önbizalmam ), habár viszonylag gyakran szoktak megkeresni ismerkedési szempontból. Viszont miután kiderül számomra, hogy vagy párkapcsolatban van a nő, vagy egyedülálló anyuka, vagy a kettő kombinációja, én szinte egyből kiábrándulok és ha volt is valamennyi szexuális vonzalom, az el is illan.

Elég rossz tapasztalataim vannak hűtlen nőkkel, lehet ez miatt van ez az egész. Gyerek esetén meg saját gyereket se tudok elképzelni.

30/F

2023. nov. 1. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Igen, veled van a baj. Igényeid vannak, válogatsz, azt képzeled, hogy neked lehetnek elvárásaid, s közben nem biztos, hogy megütöd azt a szintet, hogy visszautasíts bárkit. Egy hozzád való nőnek általában már van gyereke és elvált. Ha 30 évesen szűz lenne, akkor abba kötnél bele. Szerintem te egy éretlen, anya-pici-fia személyiség vagy. És lassan kifutsz az időből.
2023. nov. 1. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinek megvan a joga olyan párt választani amilyet szeretne. Az más kérdés, hogy sikerül-e vagy idővel változtat az igényeken.
2023. nov. 1. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Hidd el nem sok elvárásom van, csak annyi, hogy egyedülálló legyen, ne legyen gyereke, plusz érezzek iránta vonzalmat.

A személyiségemről viszont nem tudom mi alapján vontad le a következtetést.

2023. nov. 1. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
1,te meg egy kis hülye provokátor vagy.
2023. nov. 1. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Az 1-es borzalmasan általánosít, de legalább már tudjuk, milyen sötétség uralkodik a fejében. 😅
2023. nov. 1. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Első nettó hülye, bruttó buta. Feminista idióta. Vaginahuszár.

Semmi baj veled. Ennyi idősen én is megszenvedtem, hogy családot alapíthassak.

F. 44, apa

2023. nov. 1. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!