Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar egy 38 éves egy 25 éves lánytól, tényleg csak barátkozást?
25 éves lány vagyok. Van egy 38 éves kollégám, utóbbi két hónapban intenzíven közeledett hozzám, nekem kicsit bejön bevallom mert érett gondolkodású, nagyon vicces hihetetlen jó ember...
Ő azt állítja hogy nagyon szimpatikus vagyok neki de mint nő abszolút nem vonzom és csak barátságot szeretne tőlem. Én mint egy fiatal csinos lány ezt nagyon nem akarom elhinni, éppen ezért belementem hogy felmenjek hozzá filmezni, kíváncsi voltam mit lép, akar e próbálkozni.. legnagyobb meglepetésemre abszolút semmi próbálkozás, tényleg messzebb volt tőlem, csak beszélgettünk még egy puszi sem csattant el a találkozó végén. Számomra ez teljesen hihetetlen mit akar ez a férfi tőlem....?
Hűha, nem minden pasi akar dugni, nahát! 😲
Képzeld kérdező vagyunk így ezzel sokan férfiak, csak ti nők annyira azt hiszitek, hogy "minden férfinek csak a szex kell", hogy mikor szembe jön a valóság meg kicsit meg vagytok zavarodva, mint te most.
Márpedig valóban nem hazudik.
Neki nem tetszel ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!