Valakinek nincs kedve csatlakozni egy discord szerverhez? max 25 éves korig
Nekem van.
24F
Igazuk van az előttem íróknak. Sok olyan szerveren voltam már, amelyek idővel kihaltak. Hiába a közös érdeklődési pont is akár, hosszú távon valamiért nem tudnak fennmaradni. Idővel egyre kevesebben írnak a szerverre, egyre kevesebben csatlakoznak hívásba, egyre jobban kihal az egész. A végén pedig már senki nem ír.
Úgy hogy még közös téma sincs, ez 10x gyorsabban fog lefolyni. Barátkozni pedig... Rengeteg emberrel beszéltem már discordon, volt akikkel rendszeresen beszéltünk, mégsem alakult ki barátság. Ezek a beszélgetőpartnerek idővel elkoptak, hiába tudtunk átbeszélni korábban egy egész éjszakát is akár. Volt, hogy egy szerveren felcsatlakoztunk hívásban, és hosszú órákon át beszélgettünk. Volt közös téma, de ez nem volt elég ahhoz, hogy élőben találkozzunk (bár ez felmerült). A probléma az is volt, hogy távol éltünk egymástól. Ha tegyük fel három ember találkozni akar, de minden ember máshol él, akkor úgy elég nehéz a dolog.
Úhh, vén sz@r vagyok :(
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!