Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nök miért matcheltek össze valakivel ,ha utána érdektelen semmitmondó stílusban viselkedtek??
Több randi app-nál is azt a tendenciát vettem észre, hogy ha össze matchelek valakivel és rá írok legtöbbször unott egy mondatos /szavas választ kapok 0 érdeklődéssel. Ha nem írok rájuk akkor nincs beszélgetés hiszen a férfinak kell kezdeményeznie... :D Ha rá írok akkor meg vagy nincs válasz vagy látszik az írásán, hogy le sem szrja az egészet. Próbálnám fentartani a beszélgetést ,de igazából semmilyen jelet nem mutatnak szinte ,hogy bármennyire is érdekelné őket az adott beszélgetés.
És itt jönne a kérdés része a dolognak : Mi az értelme ennek?
27/F
Az elejen alt passzivabb vagyok mert szeretnem erezni h a pasi is beletesz valamit. Na meg mivel intro vagyok nekem kell ido h feloldodjak es jobban kommunikaljak. De ezt alt nem varjak ki a pasik hanem lelepnek. Csak a gyors aiker erdekli oket.
Masik h az elejen nem ismerjuk egymast nehez olyan temat dobni ami minden felet erdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!