Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nőhöz hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőhöz hogy lehetne közeledni ?

Figyelt kérdés
Párszor beszéltünk, na jó szinte csak én nagyon csendes nem beszél sokat. 2 szer is el hívtam munka után kávézni. Szingli egyedül él , talán van egy vagy 2 macskája. Bent az irodába se beszél senkivel elég vissza húzódó, talán épp ez fogott meg benne nem is tudom. Lényeg az hogy egyszerűen nem tudom hogy hogy nyerjen el a bizalmat hogy beszéljen velem rendesen és nem csak az, aha, igen, nem, nem tudom szavakat mondja
2023. okt. 30. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én is csendes vagyok, de aki érdekel, azzal nem két szót beszélek.
2023. okt. 30. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de ha tetszik valaki, annak normálisan válaszolok. Még ha ahhoz nincs is elég bizalmam felé, hogy beszélgetést kezdeményezzek, vagy én kérdezzek tőle, de az biztos, hogy nem fél szavakkal fogok neki válaszolgatni. Valószínűleg ő nem szeretné, ha közelednél felé. Vagy egyáltalán nem tetszel neki, de az is lehet, hogy még nem keltetted fel az érdeklődését, de ez később változhat. Próbálj érdeklődni felőle, ne túl átlagos, de ne is nagyon bizalmas dolgokat kérdezz. Például a macskák egy nagyon jó téma kezdetnek. Viszont ha arra is flegmán válaszol, akkor felesleges erőltetni.
2023. okt. 30. 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 tényleg jó kezdet volt a macska csak egy van neki és rengeteget mesélt róla meg vagy 100 képet mutatott róla. De most ott tartok hogy többet tudok a cicáról mint róla 😅
2023. okt. 31. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!