Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a barátnőim szerint esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőim szerint esélyt kellene adnom a fiúnak, akkor nem érek semmit és egy szinten vagyok vele?

Figyelt kérdés
A barátnőim olyan fiúnál ajánlgattak be, aki nem kell senkinek, és emiatt állítólag öngyilkos is akart lenni, mert már régóta próbálkozik lányoknál. Én szingli vagyok, ők párkapcsolatban, és én is tudom, hogy külsőleg nem érek fel hozzájuk.
2023. okt. 29. 22:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én se hiszem, hogy ezt rosszból mondanák, rosszból szeretnék, de rettentően fáj és megalázó, hogy egy ilyennel akarnak összehozni. Tudom, hogy nem vagyok a legszebb, tudom, hogyha a szépítő alvás segítene, nekem örökké aludni kellene. De ez akkor is rossz, és lehoz az életről. Ránézésre a palit barátnak se akarom, nemhogy párkapcsolatra.

Ma reggel a barátnőm mondta, hogy ez a fiú pedig úgy tudna engem szeretni, meg olyan szíve van... Ebből is látszik, hogy buták, mert nem tudják, hogy az ilyen emberek milyenek, és max a lehetőségbe szerelmesek. Szóval tényleg nem a rosszindulat, hanem a butaság vezérli őket.

2023. okt. 30. 08:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudna szeretni soha, hanem karommal tépné ki még a húsodat is, miközben kapaszkodik beléd erőszakkal. Ez minden, csak nem szeretet.
2023. okt. 30. 08:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de gondolom ők bottal sem piszkálnák 🙂
2023. okt. 30. 08:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem hát. Nekik nem olyan kaliberű palijuk van. De nyilván nem is vagyok velük egy szinten se személyiségre, se külsőre. Az egyik barátnőm mondta is, hogy neki ez a csávó a második opciója, mert érzelmes és verseket ír, de szerintem ezt ő se gondolta komolyan. Egy jóképű, jó humorú férfi után biztos nem jönne össze egy olyannal, mint ez a csávó.

Nincs tapasztalatom az ilyen kapcsolatokkal (meg úgy semmilyennel se, mert nem volt még), de tudom, hogy nem sülne ki belőle semmi jó. A nagynéném ilyen, szeretetéhes, és megfojtja a lányát vele, elég erősen tudja alkalmazni az érzelmi manipulációt, nagyon jól csinálja anyámmal szemben is. Én már olyan 13-14 éves korom óta átlátok rajta, engem nem tud vele megfogni, ezért is uszította nem egyszer anyámat ellenem.

2023. okt. 30. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Aki magát nem tudja szeretni, az mást sem tud szeretni, mert eleve nem tud szeretni. Terápiára kell mennie, nem csajozni.

Neked nem vele van dolgod, és kész. Olyan kapcsolatban, amiben nem érzel vonzalmat, se semmit, meg kár belemenned, ezt rövidre zárhatod a barátnőiddel: "Nekem nem ő jön be, köszi a tippet."

És igen, te is dolgozhatsz egy kicsit magadon, hogy vonzóbb legyél, és nem csak a külsőre gondolok, egy kis sport, vagy akármi rengeteg tartást tud adni, energikusabb lehetsz tőle, és ez vonzóbbá tehet. Nekem amúgy nem a világszépék tetszenek, ja és ne hasonlítgasd magad másokhoz, egyszerűen csak azt keresd, hogy mi tesz téged boldoggá, és tedd azt! Mindig tedd fel ezt a kérdést. Persze nem úgy, hogy hát a chips, meg a drog, mert az pont nem tesz senkit boldoggá, még a függőket sem, csak a szorongásukat csillapítja. A boldogsághoz valami több kell.

C.

2023. okt. 30. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de hány éves vagy? 12? Abban a korban "divat" hagyni, hogy a "barátnők" irányítsanak olyan dolgokban, amikhez amúgy semmi közük.

Bár igazából itt minden szereplőnek van problémája jócskán. A butácska, egybites barátnők, akik lazán összehoznának egy pszichiátriai esettel; a pasas, aki hát... látod, hogy milyen; meg aztán nálad is komoly problémák vannak, egyrészt önértékelés terén, másrészt meg önállóság terén.

Én azt mondom, hogy:

1. Keress fel egy pszichológust! Nagyon komoly önértékelési problémáid vannak, olyan szintűek, amikhez már szakember kell.

2. Szakítsd meg a kapcsolatot a "barátnőiddel"! Lenéző, primitív hülyék, akiknek te csak egy kis esetlen lúzer vagy, akit olyannyira nem vesznek emberszámba, hogy bármilyen jöttmentnek odadobnának, csak hogy fogd már be a szád...

3. Keress valaki NORMÁLIS pasit. Ne olyat, akit két napja vágtak le a kötélről...

2023. nov. 2. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!