Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság ez a férfi ideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez a férfi ideál?

Figyelt kérdés
180+ magas, alacsony testzsírszázalék, nemigen van izom a testén, madárfészek haj meg valami gagyi szakál. Manapság ez a trendi?
2023. okt. 29. 13:08
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30.Nem kapsz, nem érdemled meg.
2023. okt. 29. 15:43
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát sokszor a nők véleménye arrol hogy mi vonzó és a férfiaké nem igazán egyezik.

Velem konkrétan volt olyan hogy ugyanazon a héten voltam két bulin. Az egyiken szóba jött lányokkal hogy mennyire legyen izmos egy srác hogy az még tetszen nekik, és az egyikük bemondta hogy amennyire te, az úgy pont jó. Pár nappal később egy másik bulin srácokkal dumáltunk és az egyik aki nem ismert kérdezte hogy mit szoktam edzeni, mert nem vagyok rossz formában. Elmondtam, erre egy másik bekérdezte hogy "és hány kiló vagy?" Mondtam hogy kb 73-74 (173 cm vagyok) ő meg rávágta hogy "hát az jó kevés":D, mert ő 180cmhez 90felett volt.

Úgyhogy gyakorlatilag ugyanazon a héten megkaptam hogy milyen jó izmos vagyok meg azt is hogy túl vékony:D.

Szóval az hogy kinek mi az ideál azért elég kaotikus kérdés.

2023. okt. 29. 16:57
 33/36 A kérdező kommentje:
Ha úgy döntök hogy meg akarom markolászni a csajuk seggét semmit nem tudnak tenni a ropi testükkel mert kettétöröm őket 1-2-re.
2023. okt. 31. 02:30
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

33

Még szerencse, hogy ilyen taplóval nem jönnek össze a lányok. Aggresszív állat.

2023. okt. 31. 03:10
 35/36 anonim ***** válasza:
33: csodálkozik a zaklató, erőszakos barom, hogy a nők nem akarják...
2023. okt. 31. 14:32
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a leírás alapján a kérdező az az igazi suttyó, tanulatlan culáger lehet. Alacsony, kövér, igénytelen ezért nem ad sem szakállra, sem hajra.

Persze ő maga nagybetűs férfi mert gyúr, agresszív és jól megmarkolászná a csajok seggét. Primitív állat.

2023. okt. 31. 17:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!