Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki nem tud 13-20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem tud 13-20 éves kora között szexelni (nem fizetősnél) az nem életre való?

Figyelt kérdés
Szóval vannak pasik akiknek fiatalon nem sikerül csajozni. És már ott vannak mondjuk 23-28-32-35 évesen szűzen. (Vagy csak prostival volt nekik az első ) azokkal valami baj lehet?
2023. okt. 29. 09:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

6

De miért Magyarországot veszed elő? A világon nem csak c-k vannak. Attól függ milyen a vérmérsékleted, mennyire fér neked bele. Mennyire nem érdekli a szüleid, hogy mit csinálsz, mennyire liberális nézeteik vannak.

2023. okt. 29. 09:53
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
#5 mi a gond ezzel? Én is 13 voltam mikor befűztem életem eső csaját,ő 15 volt, én meg 16-nak hazudtam magam :D
2023. okt. 29. 11:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen vesztettem el és semmi defekt nincs bennem. Olyannal tettem meg akihez nagyon vonzódtam és aki nagyon vonzódott hozzám. Sose volt azzal semmi bajom ha valaki tiniként veszti el és ennyi idős korára több partnere volt mint nekem, mert az emberek élete más és más mederben és ütemben halad.

Ennek ellenére azért azt gondolom jobb, mintha 14 évesen valami random éretlen kisfiúval tettem volna meg és annyi idős koromra meg egy egesz hadsereg átment volna rajtam, pedig prűd se vagyok.

Csak tiszteltem magam annyira, hogy nem feküdtem le akárkivel és olyannal tettem meg (érett fejjel) akivel valóban akartam.

2023. okt. 29. 11:34
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem eleve az emberek nagyobb része nem nagyon kefél 18 éves kora alatt, inkább egyetem-főiskola ahol van egyáltalán lehetőség az ismerkedésre, társkeresésre.
2023. okt. 29. 12:12
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem lenne életrevaló, akkor meg se élné a felnőttkort. A szex nem igazán mutatója annak, hogy mennyire vagy fizikailag egézséges, azaz életre való
2023. nov. 2. 06:07
 16/24 NTBS ***** válasza:
57%
Ez butaság. Nem ezen múlik.
2023. nov. 9. 15:52
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
A férfiak miért gondolják, hogy a szexen múlik minden? Ha neked ebben merül ki a boldogság, akkor eléggé nagy bajok vannak.
2023. nov. 9. 18:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy nem sikerul, csak nem probalkoztal kelloen vagy igenytelen voltal..
2023. nov. 10. 08:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy idővel GlowUppol (nem valószínű) annyira, hogy átvigye a határt több nőnél.

Illetve összetudja szedni magát annyira: Lesz jogsija, biztos szakmája, fenntartható élőhelye, amivel kompenzálni tud.

Addigra azok a nők is akik pár éve szóba sem álltak vele, csalódtak párszor és más prioritásokat néznek.

Lehetséges továbbá, hogy ha 10 évvel később kezdi akkor 10 évvel tovább vonzó is marad és 50 évesen még sok 30-as nő 40-nek fogja látni.

Ugyanakkor ez egy tragédia, trauma ha fiatal korba nem tudsz lefeküdni valakivel. Megbélyegzi az életed és másodrendűnek érzed magad. Sajnos ezt a törést a férfiakban rengeteg nő nem érti. Számukra olyan, mint ha csak nem kaptunk volna Playstationt.

2023. nov. 10. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát, aki 25 éves koráig nem szexel, annak van valami pszichés baja. Ha prostival megy, de máshogy nem, akkor is.
2023. nov. 21. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!