Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinek ha hosszabb ideje nincs barátnője, akkor valami súlyos defektje van vagy irreálisan magasak az elvárásai?
Nekem 2 barátnőm volt mind a kettőről kiderült idővel, hogy teljesen életképtelennek. Mind a 2 elvárta, hogy én intézzek és fizessek mindent.
A második még azzal is megfenyegetett, hogy 2 milliót (nem vicc) fizessek ki neki mert csinált egy hülyeséget és azt ugye rám tolta volna.
Na most az van, hogy köszönöm elegem volt.
Ezentúl az egyetlen dolog az életben amiért felelősséget fogok vállalni az a munkám.
És ha nekem kell valami azt eddig is, meg ezután is eltudtam rendezni.
Ennyit arról hogy ki az aki defektes. Vagy a fenti kettőre az is megáll, hogy pszichiátriai kezelésre szorulnának.
30# És akkor mi van, ha alacsony egy pasi és ezért minden nő elutasítja, akihez közeledni próbál?
Akkor mi van???
32
Semmi nincs. Elfogadja és kész.
33# És mikor a 150 centinél alacsonyabb csaj azt mondja, hogy neki én alacsony vagyok és feltételezi, hogy a farkam is kicsi? Mert ő a magas pasikat szereti kolbásznyi húspénisszel...
Akkor mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!