Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 11eve nem tudok szabadulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11eve nem tudok szabadulni tőle,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit 11 éve ismertem meg és le vett a lábamról első látásra nem történt semmi köztünk a köszönesen kívül még ő volt hogy kacsintgatott rám de ennyi. Nem tudom kiverni a fejemből azóta sem ha látom örülök neki.

2023. okt. 28. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem fogsz tudni. Lehet más az életedben, de a nagy Ő neked ő fog maradni, és ezen az se fog változtatni, ha kerülöd.
2023. okt. 28. 19:25
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Nyugi, én is így vagyok 11 éve, csak én már nem látom ☹️
2023. okt. 28. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Remélem nem rokon....

Ha pedig nem rokon, mégis mi a faszt gondoltál mi történik 11év alatt a semmiből? Mert abból nyilván csak semmi.

Hát hajrá :D

2023. okt. 28. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Én is. Nem baj, van egy örök (plátói) szerelmem. Rágondolok és ajjjh, de ki tudja, lehet össze sem illenénk, szóval a kinézet nem minden.
2023. okt. 28. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Táplálsz egy illúziót,ábrándozol,ami önmagában nem baj.Csak ne élj álomvilágban,mert az veszélyes!Egy ponton túl megszállottá válhatsz.

Egyébként nekem is van egy ideje olyan személy az életemben,akit gyakorlatilag nem is ismerek,csak látom napi szinten.Nagyon tetszik,szerintem pont olyan típus lehet,akibe elég gyorsan beleszeretnék,ha úgy alakulna,de egyelőre ez megmarad álmodozás szinten.Ezt kell tudomásul venni,kordában tartani az érzelmeket.

2023. okt. 28. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ti, akiknek ugyanígy van egy plátóijuk - hosszabb vagy valamivel rövidebb ideje -, hogy tudtok mással lenni? Nekem nem megy 😔 Nem érdekel senki más, untatnak, idegesítenek, nem akarok találkozni velük, szexelni sem, semmit. Viszont így egyedül maradok végleg 😕
2023. okt. 29. 06:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyébként én is egyedül vagyok,mert nem érdekel senki.Szóval nem csak te gondolod így,utolsó!

Annyi,hogy nálam nem csak hogy senki nem érhet annak a nyomába sem,akin jelenleg sokat jár az agyam,de túl kell lennem száz százalékosan bizonyos múltbéli dolgokon,sérelmeken.Addig nem is érdemes kapcsolatot keresni és amúgy sem fog meg senki.

Nyilván ez a bizonyos illető képes lenne rá,de egyelőre erre kevés az esély.Én meg próbálok racionálisan gondolkodni ezügyben.

2023. okt. 29. 07:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így vagyok vele én is, hogy nem fog meg senki. Mindenki más hozzá képest olyan... semmilyen számomra. Mármint látom objektíven, hogy pl. jobban néznek ki vagy jobban illenének hozzám vagy bármi. Tudom, hogy őket kellene választanom, és velük lehetne is valami, míg a "plátóival" soha semmi. Azt is tudom, hogy az idő telik, a lehetőségek fogynak, egyre inkább csak a "maradék" közül fogok tudni választani. Szóval minden ilyet tudok és belátok az eszemmel. De nem kellenek. Egyik sem. Akármilyen jók. Nem mozgatnak meg, nem vágyom velük lenni. Aki érdekel, ahhoz meg rohannék azonnal. Alig várom, hogy holnap láthassam legalább...
2023. okt. 29. 07:35
 9/13 anonim ***** válasza:

#6,#7,#8! Sehogy. Az elmúlt 11 évben egyszer volt egy kapcsolatfélém. De az is, minek? Egy toxikus f@sz volt. Amúgy engem az egyedül maradok része egyáltalán nem érdekel, szeretek egyedül lenni. Szerintem van némi elkötelezés fóbiám is. VELE együtt lennék, de másért nem dobnám el a szabadságom.

De nem csak "miatta" nincs senkim. Akkor is ritkán volt, amikor nem volt plátóim.Egyszerűen azért, mert nagyon ritkán tetszik meg valaki.

A gyerekről viszont nem vagyok hajlandó lemondani. Mindig akartam, úgyhogy egyedül vállalok. Innentől fogva végképp nem hiányzik ide senki. A gyerekem közelébe pláne nem engednék senkit. Szóval valószínűleg nekem már nem lesz pasim az életben, de nem igazán hat meg.

2023. okt. 29. 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os és 8-as vagyok, addig engem sem annyira "hat meg", amíg élnek anyukámék és a rokonaim. De majd amikor teljesen magamra maradok, akkor szerintem már meg fog... Viszont még ennek tudatában sem vagyok képes magamra erőltetni senkit.
2023. okt. 29. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!