Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért nem inkább velem van hogy, ha jobban tud velem beszélgetni és sokkal jobban tud velem nevetni?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akinek van egy pasija valóban egy jó pasi. de nem lehet olyan jó vele szerintem, mert múltkor mondta nekem hogy Tomi veled sokkal jobban tudok beszélni és sokkal jobban tudok nevetni mint a párommal..2023. okt. 28. 11:13
1/8 anonim válasza:
Tomi, te vagy a csaj barátjának a megkönnyebbülése. A csajának van egy barátja akire csak bariként tekint, és elüti vele az időt, elmegy olyan dolgokra amire a srácnak nincs kedve és otthon a nyugiba megy haza a boldog csaja.
2/8 anonim válasza:
Mert a kapcsolathoz vonzalom is kell.
3/8 anonim válasza:
Mert ragaszkodik a párjához, mert szereti még. Szeretője nem hogy leszel. Ha téged akarna akkor szakítson!
4/8 anonim válasza:
Jó társaság, de nem vonzódik hozzá = barát
Nem jó társaság, de vonzódik hozzá = szexkapcsolat.
Nekem úgy tűnik, hogy kettőtökkel le tudja fedni szükségleteit, azaz valószínűleg hozzád nem vonzódik.
5/8 anonim válasza:
Tomika egy udvari bolond, a csaj pasija meg learatja a babérokat miután Tomika elszórakoztatta a hölgyeményt. :)
6/8 anonim válasza:
Ahogy #5 mondja.
Tiltsd le mindenhonnan a francba és kerüld el nagy ívben.
7/8 anonim válasza:
6
Nem fogja, mert hisz a jutalom punciban, bar sosem fogja megkapni
8/8 anonim válasza:
EZek a fiú-lány barátságok szinte mindig bűzlenek. A barátság klényege, hogy nem tekintesz rá párként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!