Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők akik màr valószínűleg nem fogtok férjhez menni de akartatok, miért történt így? Tehettek róla vagy nem?
A klasszikus kérdéseket teszik fel, igen. Amire én röviden felelek, de az okáról nem beszélek, mert az már szexualitás témakör.
Nem utálom a férfiakat.
#24, #25
Én vagyok a 23-as és a 13-as is. A válaszom mindkettőtöknek nem. Volt pár barátom, de több fájdalmat okoztak mint örömöt, úgyhogy arra jutottam, egyedül a legjobb. A környezetemben kb. csak sz@r párkapcsolatokat látok, nincs mire irigykednem.
22-es vagyok.
Igen is meg nem is. Irigylem a gyereknevelést és azt az összhangot, amit a legjobb barátnőm házasságában látok.
Azonban technikailag szenvednék, ha az övékhez hasonló életet élnék, hiszen annak része a szex is. Összességében nem lehetek irigy egy ilyen életre. Ha éppen vágynék egy részére, akkor emlékeztetem magam, hogy mi lenne az ára.
27:
Szóval az orális szexel van problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!