Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők akik màr valószínűleg nem fogtok férjhez menni de akartatok, miért történt így? Tehettek róla vagy nem?
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 14:29
11/50 A kérdező kommentje:
Èrtem,becsülöm,hogy bevallod
2023. okt. 27. 18:39
13/50 anonim válasza:
Csatlakozom a hármashoz. Plusz akkorát csalódtam a férfiakban, hogy már nem akarok tőlük semmit.
14/50 anonim válasza:
Én is beállok az alacsony libidó csapatba. :)
15/50 A kérdező kommentje:
Lányok ès mit szól anyu,apu ezekhez amiket leírtatok?
2023. okt. 27. 20:59
16/50 anonim válasza:
Miért úgy beszélsz, mintha tinik lennénk?
17/50 A kérdező kommentje:
Hölgyek bocsánatot kèrek, egyébként ezt is akartam írni
2023. okt. 27. 21:04
18/50 anonim válasza:
Nem a megszólítással van baj, hanem az "anyu, apu mit szól hozzá" nyomoréksággal.
19/50 anonim válasza:
Nem tudják. Számomra fura lenne a szüleimmel megbeszélni, hogy nulla a szexuális étvágyam. Felnőtt ember amúgy sem a szüleivel tárgyalja ki a nemi életét, így annak hiányát sem szeretném velük megvitatni. Néha kérdezgetik, mikor lesz már valakim, de így harminc felett kezdenek leszokni róla.
20/50 A kérdező kommentje:
Nyilván nem velük,meg nem a sexre kérdeznek rá gondolom, hanem a klasszikus mikor mèsz fèrjhez,mikor lesz unoka kérdést teszik fel
2023. okt. 27. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!