Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésben hány éves korban veszitek észre hogy már szinte mindenki csúnya?
14
Nincs olyan hogy a pasik akkor sem!
Mindkét oldalon alig törődnek magukkal.
#15: rehabilitációs munkát végzek egy gyárban. Életkor: 40-től fölfelé. Kb. 5 férfi van. Közülük többeknek egész nap be nem áll a szája. (És elég hangosak.) Külsejükről semmilyen szempontból egy árva szó sem esik soha.
Munkatársnőim egymás fodrászának, kozmetikusának a számait cserélgetik egymás közt, Oriflame-es kencéket és bizsukat (!) vásárolnak. Van, aki fogyózik, olyan is van (60 körüli) aki tavaly ilyenkor óta 30 kilót fogyott, és ez jól látszik is rajta. Soroljam tovább?
16#
Itt fényezheted a nöket ahogy akarod, nem lesz tőle sokkal szebb a nő hogy smimkeli meg keni magát.
Míg a férfiakon annyira nem hagy csúnya nyomot az idő csak ha alkoholista vagy elhízott, vagy eleve ronda az ipse.
A nők viszont 40-50 felett menthetetlenül csúnyulnak
Ez van
Én meg a másik oldalt vagyok.
Edzőterem.
Tíz ,40 es vagy felettiből kb 7 férfi jár le.
Azok közül akik lejárnak, ha átlagot kell vonnom mínimum annyi lepukkant nő van mint pasi.
Munkahelyemen dettó!
Ebszünetben edzünk, (mindenkinek van rá lehetősge)míg a csajok kint cigiznek .
Soroljam tovább?:D
#18: "Míg a férfiakon annyira nem hagy csúnya nyomot az idő csak ha alkoholista vagy elhízott, vagy eleve ronda az ipse."
Öööö... és mi a helyzet a kopaszodással? Mert az szerintem qrvára jól látható, és nekem például instant vonzerőgyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!