Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a kategóriám feletti nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kategóriám feletti nővel jövök össze, akkor nagyobb esélyem van hogy elhagy megcsal mintha a kategóriámban lévő nővel jönnél össze?

Figyelt kérdés
Szerencse vagy nem tudom mi az oka, de úgy néz ki, hogy alakul egy kapcsolat kategóriámnál jóval feletti nővel. Most ezekszerint aggódhatok, hogy egy csinos lány valóban nagy eséllyel fog elhagyni
2023. okt. 23. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

A külső nem tükrözi a a belsőt.

Ne a külsőből ítélj, ismerd meg a belsőt.

2023. okt. 23. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez annyira hülyeség. Egyrészt ez személyiség kérdése. Másrészt pont fordítva van.

Én nő vagyok, de ha összejövök egy "kategóriám fölötti" férfival, egyáltalán nem félek attól, hogy elhagy, pont azért, mert millió lehetősége lett volna mást választani, ha akarta, megtette volna. Az persze kiderülhet, hogy nem olyan vagyok, mint gondolta és EZÉRT elhagy, de ez független a kategóriától.

Ha egy kategóriám alatti pasival jövök össze, akkor se félek, de ott nagyobb esélyt latok rá, mert nem tudhatom, hogy nem azért jött -e velem össze, mert másnak nem kellett és nem is tetszettem neki. Bármikor jöhet olyan nő, akinek meg kell és tetszik is neki, akkor lecserél.

Kategóriától függetlenül, csak akkor jutna eszembe ilyen, ha tudnám, hogy olyan pasi, aki nem tud megmaradni egy nő mellett, mert mindig megunja őket. Akkor gondolnám, hogy velem is ez lesz, de ez nem külsőtől függ.

2023. okt. 23. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha már összejönne veled, akkor külsőre tetszel neki. Hacsak nem bujtogatják a családja és a barátai, hogy "ennyivel rondábbal ciki" és ezzel egyidőben nem olyan zokni a személyisége, hogy ész nélkül követi őket, alapvetően nem kell attól tartani, hogy csak amiatt nagyobb eséllyel csalna meg vagy hagyna el, hogy ő a közízlés szerint szebb. Minden személyiség kérdése igazából. Annyi különbség van, hogy egy szebb nőért többen tolonganak mindenféle kategóriából, így ha erkölcstelenebb típus, akkor több pasiból tud válogatni.
2023. okt. 23. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

A nők nem jönnek össze "kategóriában alattuk lévő pasival". Mindig CSAK felfelé randiznak, tehát olyannal akiről azt GONDOLJÁK, hogy valamiben több, jobb náluk.

Szóval ne aggódj, amgy 99% eséllyel meg fog csalni, ha lesz rá lehetősége, amint találkozik nálad jobbnál, pontosabban olyannal, akit jobbnak vél, egyből lépni fog, vagy legalábbis elkezd "kitáncolni" a kapcsolatból így vagy úgy.

Szóval a csúnya és a szép nő is ugyanúgy megcsalhat, alapból ha te egy topmodell pasi vagy a "húspiacon" még akkor sincs annyi értéked, mint egy kicsivel átlag feltti nőnek.

Örülj tehát, hogy most van egy nőd, akit ráadásul te jobbnak vélsz, mint magadat, élvezd ki amíg tart a kapcsolat és ennyi.

Ne agyalj a megcsaláson...

2023. okt. 24. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!