Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kategóriám feletti nővel jövök össze, akkor nagyobb esélyem van hogy elhagy megcsal mintha a kategóriámban lévő nővel jönnél össze?
Figyelt kérdés
Szerencse vagy nem tudom mi az oka, de úgy néz ki, hogy alakul egy kapcsolat kategóriámnál jóval feletti nővel. Most ezekszerint aggódhatok, hogy egy csinos lány valóban nagy eséllyel fog elhagyni2023. okt. 23. 20:18
1/14 anonim válasza:
Te milyen kategória vagy? Mivel jobb ő mint te?
2/14 anonim válasza:
Az attól függ mi szerint kategorizálsz. Ha mondjuk anyagi dolgok alapján, de egyébként tök rendes vagy és megbízható, akkor nem biztos hogy otthagy, mert ilyen pasi nagyon kevés van.
3/14 anonim válasza:
A kategóriák a fejedben léteznek, nem így működik a világ. A teljesen szubjektív ízlést nem lehet egy általános kategóriába süríteni.
4/14 anonim válasza:
Azért van veled ideális esetben, mert vonzódik hozzád/szerelmes beléd és nem fog megcsalni "csak" elhagyni ha nem szeret már/nem működik a kapcsolat.
5/14 anonim válasza:
Én voltam együtt olyan pasival, aki ahogy te fogalmazol a kategóriával alattam volt. Nagyon szerettem őt, végül szakítottunk de sosem akartam más pasival közben osszejönno, vagy kavarni sem pedig voltak beprobalkozók. Ez a személyiségétől függ. Ha alapból olyan, hogy mindig a jobb és a jobb pasit keresi akkor a következőnel sem fog megállni. Ha viszont megszeret, csak szeresd viszont és próbálj meg ne ezen agyalni non stop.
6/14 anonim válasza:
Ez többnyire a pasikat zavarja csak. És ha ez látszik a viselkedésükön, azzal elüldözik a nőket.
7/14 anonim válasza:
Mibol gondolod,h lesz vmi az ismerkedesen tul??
8/14 A kérdező kommentje:
7. Együtt vagyunk már
2023. okt. 23. 20:33
9/14 anonim válasza:
Egy rusnya nő is megcsalhat, akkor meg már jobb egy jó csajjal összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!