Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és miért lett szeretőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és miért lett szeretőtök? Hogy alakult? Hogy oldottátok meg a találkozásokat és hogy oldottátok meg, hogy a párotok ne gyanakodjon?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Ez viszonylag egyszerű. Nem bírtuk fizetni az albérletet, és a tulaj felajánlotta a lehetőséget. Hetente egyszer felmegyek hozzá . Az egész nem több 30-60 percnél. És így kedvezményesen lakhatunk itt. 26/l
2023. okt. 23. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 De te neked nem szeretőd van, egyszerűen prosti vagy xDD
2023. okt. 23. 09:34
 3/12 anonim ***** válasza:
3%
Készpénzt nem kapok.
2023. okt. 23. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Az 1# köze nincs a szeretői viszonyhoz

Anyagiakért szexelni nem szeretői viszony, hanem a prostitúció egy formája

Ha párja tud róla az meg őt is minősíti

2023. okt. 23. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Mert a szex kevés otthon, az erre vonatkozó kifogás pedig sok.

Akkor amikor a férjem dolgozik.

Egy kis szempilla rebegtetés és cukiskodás után eszébe sem jut gyanakodni.

2023. okt. 23. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Mert senkinek nem kellettem ő viszont szemet vetett rám, nekem meg tetszett igy belementem, amugy is mindenki felre megy ez a 21 szazad, a talalkozot ugy oldjuk meg hogy szabadsag alatt meg egyutt jarunk melozni
2023. okt. 23. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem mindenki csalja meg a párját. Én barátnőm tudom hogy soha nem tenne ilyet és én sem vele.
2023. okt. 23. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is ezt mondta a pasim aztan megjs felre ment, en js ezt mondtam h sose lennek szereto aztan tessek, soha nemond h soham ennjs 100% ba biztks voltam benne. Tudod mikor majd 1 x jknnek a gondok es nem tudjatok áthidalnim vagy te szereted még ő nem, akkor szoktak a szeretok befigyelni
2023. okt. 24. 03:16
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát ez S te problémád, tisztességes emberek megbeszélik nem egymás háta mögött csinálnak valamit
2023. okt. 24. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Annak aki csalja a párját minek egyáltalán párkapcsolat?

Nem volna egyszerübb szexkapcsolatokat fenntartani?

Tisztességes ember nem tart szeretőt, egy nem nyitott komoly párkapcsolatban legalábbis biztosan nem

2023. okt. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!