Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kimentem Németországba dolgozni, egyedül és a kondiba megismerkedtem egy szerb férfival, aki nagyon jól néz ki. Elkérte a számomat, nem tudtunk olyan sokat beszélgetni, mert siettem, de rákérdeztem, hogy beszél e németül, azt mondta hogy igen. Na most ő felhívott, és folyamatosan angolul beszélt, én meg mondtam neki, hogy németül beszéljen(mert nem tudok angolul), és kiderült hogy ő szinte egyáltalán nem tud németül. Én ezt le is zártam, de ő azóta is keres, meg a kondiba se hagy béket nekem. Nem értem hogy ezt miért csinálja.2023. okt. 22. 00:35
3/12 A kérdező kommentje:
Hát csak az a probléma, hogy én világosan megmondtam neki, hogy nem tudok angolul(most tanulom, ő meg a németet tanulja). Egyéjszakás kalandot meg nem akarok, de ő azzal jött, hogy próbáljuk meg, mert folyamatosan tanulja a németet. De azt is mondta, hogy annyira tetszem neki, hogy magyarul is megtanulna. Szóval ezzel most így nem nagyon tudok mit kezdeni.
2023. okt. 22. 00:55
4/12 anonim válasza:
Szerintem a csillagokat is lehozná addig amíg nem libben szét a csaj lába.
Már elnézést.
7/12 anonim válasza:
Szerb pasik ahgreszivak. Idővel meg is verne. Szeged környékén tele van Szerb pasival akik Magyar nőt vettek el. ASzerb férjü nők félnek még szóba állni a pasikkal is.
8/12 anonim válasza:
Szexelni akar, neked is elmondta, hogy tetszel és szépnek gondol. Melyik kirakós hiányzik?
9/12 anonim válasza:
Azert zaklat h beadd a derekad
Majd ha megleszel neki jon a fekete leves
10/12 A kérdező kommentje:
#7 ezt én is észrevettem, hogy nagyon akaratos, meg ha sétálunk más férfiak előtt, rögtön fogja a kezemet, vagy a derekamat. Meg mindig mindenről tudni akar, hogy kivel beszélek. Nem is gondolná az ember, hogy ilyenek. De biztos, hogy nem fogom beadni a derekam, egyenlőre barátként nézek rá, csak nem tudom, hogy ő ezt meddig fogja tolerálni, mert én elmondtam neki, hogy csak barátkozni akarok, azt mondta, hogy megérti, de a viselkedése nem erre utal.
2023. okt. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!