Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más lányokkal is beszél, szerintetek miért csinálja ezt? Többi a leírásban
Figyelt kérdés
Na szóval röviden annyi, hogy van pár lány akivel beszélgetni szokott pedig már emiatt össze is vesztünk párszor. Mindig lájkolgatják, de ő azt mondja hogy csak barátok. Egyszer megelégeltem a dolgokat és töröltettem a párommal őket. Viszont még facebookon így is beszél velük mikor nem vagyok vele, utánna pedig törli az üzenetet. Miért csinálja ezt?2018. jan. 28. 17:45
1/11 anonim válasza:
Mert idegesiti a feltekenykedesed. Miket irogat? Hidd el nagyon idegesito ha eltiltod mastol hogy beszelgessen. Ha nem csal meg, nincs intim uzenetvaltas, mi a gond?
2/11 anonim válasza:
Jesszusom. Na mégis miért törölgeti az üzenetit? Mivel egy hisztis, betegesen féltékeny kisebbrendűségi komplexusos pcsa a barátnője. Azt nem értem, hogy minek van még veled.
3/11 Interferencia válasza:
Miért csinálja? Mert mondjuk van nőnemű barátja is. Én is elég féltékeny típus vagyok (voltam), de ezért összeveszni vele... Jobban járna nélküled.
5/11 anonim válasza:
Roppant türelmes ember lehet a barátod, hogy még nem vágott ki a francba. A párod nem a tulajdonod, hanem egy önálló ember, önálló akarattal. Nem szabhatod meg neki, kivel beszélhet és kivel nem. Ha nem tudsz megbízni benne, akkor a szakítás a korrekt megoldás.
6/11 anonim válasza:
Nagyon szerethet a párod ha még nem dobott ki.
7/11 anonim válasza:
Amugy jol ertem hogy belenezel az uzeneteibe? Vagy honnan tudod hogy mikor beszelget es torolgetni? Roppant ellenszenves ez a viselkedes. Tenyleg csoda hogy nem vagott ki meg.
8/11 anonim válasza:
Mert a te féltékeny hisztériád már idegesíti...
9/11 anonim válasza:
Figyu, akármennyire szidjátok a kérdezőt, hacsak nem gyerekkori jóbarátról van szó, csakis akkor ragaszkodnak ennyire csajokhoz, ha bejönnek nekik. Én szó nélkül tűrtem hasonló helyzetben mert naiv voltam, nem szóltam és jól át is lettem bszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!