Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak a magyarázata hogy mintha jóval több párkereső férfi lenne mint nő, amikor egyforma a nemek aránya?
A nők is keresnek csak jobban vallogatnak, nem adnak esélyt sok pasinak.
A pasik azért 1x rűbb lények mint a nők, sokkal könnyeben adnak esélyt egy nőnek nincsen annyi kritérium.
Míg azért egy nő sokkal jobban szűr, többet válogat. Ez adja a hamis képet, hogy a nők nem akarnak pasit, de akarnak csak nem találnak.
És nem kell egyből a dugásra gondolni mert nyilván vannak olyan emberek akiknek csak az kell de ők találnak majd maguk mellé olyan embert aki szintén csak kefélni akar. És szándékosan írtam embert mert bizony bizony nőből is sok olyan van aki csak kefélni akar egy jót mit ahogyan pasiból is sok ilyen van.
dehogy, de nem értem miért számit ez, hogy milyen arányok vannak ..
egy a lényeg, legyen fogalmad, hogy milyenek az igényeid, ismerd fel ki az akit nem akarsz, és ne legyél függő minden áron, vagy bárki jó csak legyen valaki
"Mi lehet annak a magyarázata hogy mintha jóval több párkereső férfi lenne mint nő, amikor egyforma a nemek aránya?"
Nyilván az a magyarázat, hogy valójában nem egyforma a nemek aránya. De persze nem is csak ez határozza meg az online párkeresést, hanem a valóélet társkeresési nemi egyenlőtlenségei. A fiatal nökre hajt a legtöbb férfi, akik közúl a vonzóbbak háremekben gondolkodnak, míg a többiek alkalmiban vagy éppen párkapcsolatban. De így nem jön ki a matek, a nőké az egész terep
Az, hogy sokkal kevesebb nőt hallasz panaszkodni mint férfit.
Ha csak ezt a kis oldalt vesszük, naponta kb. 100 hímnemű panaszkodik és kb. 2 nőnemű...
3
Igy-igy! Inkább vagyok egyedül, minthogy mamahotelből berántsak magam mellé valami csóró, luzer szart, aki csak elvesz, de semmit nem.ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!