Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki kalandot alkalmit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Nem kihívó sem a viselkedèsem sem a ruhàzatom, nem adok okot erre. 35 èves nő vagyok. Több randi oldalon való ismerkedés soràn ebbe futottam bele. Nem èrtem miért , mit rontok el?!
2023. okt. 21. 14:38
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
9 Nem gondolom ritka esetnek 35 felett egyedül lenni, olyan gyakori a vàlàs is. Sajnos offline nincs lehetősègem rà így maradt a net.
2023. okt. 21. 15:01
 12/37 anonim ***** válasza:

Mi a baj a szexszel?

Az előző kapcsolatodban sem működött jól?

2023. okt. 21. 15:07
 13/37 anonim ***** válasza:
83%

"Sajnos offline nincs lehetősègem rà így maradt a net."

Nem jársz lefüggönyözött kocsi nélkül sehova, és sohe nem találkozol élő emberrel?

2023. okt. 21. 15:09
 14/37 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy baj van a szexel, csak nem akarja ezzel kezdeni az ismerkedést.
2023. okt. 21. 15:29
 15/37 A kérdező kommentje:

12 Nem kell kiforgatni. Baj nincs vele, de alkalmi szex nem érdekel.

13 Vidéken lakom egy kis települèsen, szó szerint mindenkit ismerek aki itt èl meg a közvetlen környéken.

Dolgozni autóval járok, a munkahelyem meg nem olyan jellegű ahol ismerkedni tudnèk.

2023. okt. 21. 15:29
 16/37 A kérdező kommentje:
14 Kiforgatták, nem azzal van a baj de nem is fogok 20 perc beszèlgetès után egy idegennel már szexelni.
2023. okt. 21. 15:30
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfit ismerek aki normális párkapcsolatot szeretne.

Mind normális alak, még sem találnak senkit, én értetlenül állok a helyzet előtt.

Nem akarnak kalandot, mind érdekes személyiség vállalható hobbikkal érdeklődési körökkel, egyetemi végzettséggel multinál állással. Full normál emberek.

Azt, hogy hol megy el a két nem között a dolog nem látom.

Nekem gyanús, hogy nem mindig a sex a probléma itt inkább valami rendszer színtű probléma van ami sokkal mélyebben gyökeredzik mint, hogy ki mikor akar le feküdni a másikkal mert ha komolyan terveznek egymással, akkor úgy alakítják a sex idejét, hogy mind a kettő félnek jó legyen. Hiszen ezt a leg egyszerűbb megbeszélni mert el lehet egymásnak mondani, hogy ki mikor akar le feküdni a másikkal.

Én mellesleg nem tudom a megoldást de a szituáció ennyi, nagyon nincsen mit tenni.

2023. okt. 21. 15:31
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy érdekes dolog. Én veled egyidős férfi vagyok, és egy ideje most már én is benne vagyok az ismerkedésben. Én meg pont azt látom a mai nőkön, hogy ha a második, harmadik randin nem kezdek el úgy viselkedni mint egy felajzott szarvasbika, akkor konkrétan megsértődik, és odébb áll!
2023. okt. 21. 15:34
 19/37 A kérdező kommentje:
18 Más értékrendű nőkkel ismerkedsz.
2023. okt. 21. 15:39
 20/37 anonim ***** válasza:
77%

19-es!

Erre rájöttem magamtól is, úgyhogy jó lenne ha kiírnátok a homlokotokra, hogy milyen az értékrendetek! Csak, hogy elkerüljük a felesleges köröket.:)

2023. okt. 21. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!