Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki kalandot alkalmit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Nem kihívó sem a viselkedèsem sem a ruhàzatom, nem adok okot erre. 35 èves nő vagyok. Több randi oldalon való ismerkedés soràn ebbe futottam bele. Nem èrtem miért , mit rontok el?!
2023. okt. 21. 14:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Én is egy ideig magamban kerestem a hibát, aztán rájöttem (illetve ismerősöktől, barátnőktől is hallottam), hogy egyszerűen manapság ez megy, szinte senki nem akar elköteleződni, hajtja a jobbnál jobbat, végül mégis egyedül marad. Mások a társadalmi szokások, mások lettünk mi is, ez az internet térhódításának egyik átka.
2023. okt. 21. 14:41
 2/37 anonim ***** válasza:
59%
Megnyugtatlak, a nők sem akarnak semmi komolyat. A komoly társkeresők kisebbségbe szorultak az online térben és senki nem veszi őket komolyan.
2023. okt. 21. 14:45
 3/37 anonim ***** válasza:
46%

Valahol el kell kezdeni.

Érett, tapasztalat emberként nem mondja senki azt 2 randi után, hogy ez életre szóló. Viszont, ha életre szóló lesz azt senki nem akarja rossz szexszel leélni.

Harmincas nők ezt már tudják és a férfiak is így állnak hozzájuk.

2023. okt. 21. 14:49
 4/37 anonim ***** válasza:
76%
Vannak férfiak, akik komolyat akarnak tőled, csak ők neked nem tetszenek.
2023. okt. 21. 14:51
 5/37 anonim ***** válasza:
76%
Mert 35 éves vagy és szingli, lehet úgy gondolják van benned emiatt hiba, vagy eleve csak arra utaznak.
 6/37 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érted szexxel kell kezdeni? Mert akkor úgy néz ki soha az èletben többet nem lesz kapcsolatom. De egyébként ezek közül akikkel ismerkedtem 2 kivètelèvel konkrétan elmondtàk hogy alkalmit keresnek. A másik 2 sunyogott nem mondott konkrètumot de a viselkedèsükből nekik is ez jött le.
 7/37 A kérdező kommentje:

4 Lehet, de ez oda vissza működik nyilván én sem tetszem mindenkinek.

5 Emiatt hiba ? Mert véget ért a kapcsolatom ami sokèvet tartott akkor már valaki hibás és maradjon egyedül 35 èvesen

2023. okt. 21. 14:53
 8/37 anonim ***** válasza:
70%
Én 33 éves nőként szembesülök ugyanezzel, de egy percig nem jutott eszembe, hogy bennem lenne a hiba 🤔
2023. okt. 21. 14:58
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok:

Szerintük lehet, nem mindegyik férfi gondolja azt, hogy 35 évesen rendben van egyedülállónak lenni, csak egy tipp volt, vagyis nem biztos, de lehetséges. Persze sokkal több az olyan, amelyik szexre hajt. Lehet inkább offline kéne ismerkedni.

2023. okt. 21. 14:59
 10/37 A kérdező kommentje:
Én tényleg sok éve kapcsolatban voltam, ismerkedésnek a közelébe sem, aztán már kétségbe estem kicsit , hogy az èn hibám.
2023. okt. 21. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!