Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok megbarátkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok megbarátkozni a társkereső gondolatával, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hiába megyek el helyekre, programokra, vagy nincs velem egykorú fiú, vagy ha van is, rám se néz, le se köp.

Felregisztráltam társkeresőre, de utálom. Nem is tettem fel képet, annyira szégyellem. De már irkaljak, hogy milyen szép vagyok meg szimpatikus... már az idegesít, amikor jön egy értesítés. De csak ez az egyetlen reményem, hogy párra leljek. Olyan ellenőrzéseim vannak, hogy az nem igaz, undorodom magamtól, amióta felregisztráltam.

2023. okt. 20. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
10 talán elárulja hány éves.
2023. okt. 20. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Mely korosztályban ismerkedsz?
2023. okt. 21. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Hisztériás egy nő lehetsz.
2023. okt. 21. 00:41
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Kép nélkül írják hogy milyen szép vagy? XD

Akkor ez vagy kamu kérdés, vagy tényleg ennyire kretén pasik vannak ott?

Amúgy a csúnyább lányok is elkelnek előbb-utóbb, bár tény hogy a legritkább esetben valami igazán jó pasival.

Amúgy az írásaid alapján nem a külsőd lehet a legnagyobb bajod...

2023. okt. 21. 03:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kamu, 15 éve is rengeteg ilyen volt, van, hogy regelés után 3 pillanattal jött az értesítés, hogy milyen szimpatikus vagy a képeken meg csinos, mikor még semmit sem töltöttél ki. Az újakra mindenki szeret lecsapni.

Szerintem szorongást kezeltess, az a gondod.. szerintem huszonéves szűz fiatal felnőtt, kicsike vidéki falu/kisváros. Az a legjobb, ha nem a sajátodat adod meg, akkor lesz egy kis egotuning, meg nem olyan nagy akadály egy környező településről összefutni mással.

Az emberek szexelnek, társat keresnek, szakítanak, teljesen normális. A legtöbb embert(hacsak nem faluban laksz) rohadtul nem érdekli kivel ismerkedsz, az se, hogy a világon vagy. Persze tudom, akinek ilyen baja van nem ilyen egyszerű lejönni erről.. csak hidd el, hogy nem vagy olyan fontos, mint hiszed(másoknak). Ami még segítség neked, hogy nők nem látnak, csak pasik, így elöttük nem kell szégyellni, a pasik meg mind megdugnának látatlanba is, azt meg pláne nem kell szégyellni. Elég ha egy normálisra bukkansz, ez lebegjen elötted, akkor már megérte.

2023. okt. 21. 05:28
 16/16 Noren1989 ***** válasza:
90%

#13, lànyka, max.

És élek a gyanúperrel, h egyben kamus is.

2023. okt. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!