Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok megbarátkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok megbarátkozni a társkereső gondolatával, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hiába megyek el helyekre, programokra, vagy nincs velem egykorú fiú, vagy ha van is, rám se néz, le se köp.

Felregisztráltam társkeresőre, de utálom. Nem is tettem fel képet, annyira szégyellem. De már irkaljak, hogy milyen szép vagyok meg szimpatikus... már az idegesít, amikor jön egy értesítés. De csak ez az egyetlen reményem, hogy párra leljek. Olyan ellenőrzéseim vannak, hogy az nem igaz, undorodom magamtól, amióta felregisztráltam.

2023. okt. 20. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Tegyél fel képet, és kedvesen, udvariasan válaszolj az érdeklődőknek. A negatív válaszod is legyen kedves, bíztató.
2023. okt. 20. 22:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Dehogy teszek fel képet! A valódi városom se adtam meg.
2023. okt. 20. 22:18
 3/16 anonim válasza:
37%
Miért nem a való életben ismerkedsz?
2023. okt. 20. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Miért nem teszel fel képet és miért nem jelölöd meg a városod? Csúnya vagy? Szégyelled magad? Mi az oka? Mert így nem lesz pasid.
2023. okt. 20. 22:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Mert nem tudok. Azért nem ott ismerkedek. Hiába találkozok nap mint nap sok emberrel, hiába megyek közösségbe, ha nem keltem fel senki érdeklődését. Ráírtam pár sracra, kezdeményeztem, de semmi.

Mert nem akarom, hogy bárki megtalàljon ismerősök közül. Cikinek érzem

2023. okt. 20. 22:33
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Oh, te szegény nő. Sejtésem szerint a te problémád az, hogy még nem keltél el. Igazam van? 30/F
2023. okt. 20. 22:54
 7/16 anonim ***** válasza:
#6: mert szerinted hány éves lehet a kérdező, te észkombájn?
2023. okt. 20. 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:
7: 25-30 közé tippelem.
2023. okt. 20. 23:04
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Ezt a nyávogást! Való élet nwm jó. Társkereső nem jó.

Akkor csak a herceg maradt fehér lovon. Ki...tt szánalmas önfelmentés.

2023. okt. 20. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#8: szerinted egy 25-30 év közötti nő úgy fogalmazna, hogy "nincs velem egykorú FIÚ"?
2023. okt. 20. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!