Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a női választól?
Elhívtam valakit egy találkára. Séta, beülni valahova inni valamit, vagy akár parki beszélgetés.
Azt mondta szívesen eljön velem mert nagyon jó velem beszélgetni, de csak ha nem randi. De nem akart ezzel megsérteni. Azzal indokolta hogy ő saját magát nem tartja kapcsolatokra valónak. Tapasztalatból írta.(Ezek mind az ő szavai)
Ha én szívesen megismerném (nagyon)közelről belemenjek, vagy ha így áll hozzá akkor lépjek tovább más nőkkel ismerkedni?
Nem tetszel neki külsőleg, nem vagy férfi a szemében.
Felejtsd el, de nagyon gyorsan.
Így igaz, külsőre nem jössze be neki, nem nedvesedik a bugyi tőled, viszont emberként lehet értékesnek tart.
Ha kapcsolatot, szexet akarsz, felejtsd el, ha szeretnél egy csaj barátot akkor hajrá, bár én ezt NAGYON nem javaslom!
A tipikus, női regeken olvasható rendkívül tanulságos szösszenet: "amíg az igazit keresed, kellemes perceket eltölthetsz a potenciális jelöltekkel..."
Na akinél ezt olvastam, mind a lapát kategória volt, és nem csak belsőleg volt rohadt, külsőleg se volt egy nagy valami.
Én, mint nő, akkor válaszolnám ezt, ha jó veled beszélgetni (szórakoztató,megvan a közös hullámhossz, értjük egymást), kifejezetten szeretem a társaságodat, de romantikus és szexuális vonzalom nincs, nem is várható.
Nekem ne mondja senki, hogy a jó beszélgetés fenti attribútumai pont azt mutatják, hogy kapcsolati szándékú ismerkedésbe fordítható a dolog, mert pont ugyanezek az alapok a barátnőkkel, testvérekkel, meg anyánkkal. A személyiségek egymásra hangolódása az csak simán az alapok alapja BÁRMILYEN emberi kapcsolathoz, az összeshez. A romantikus-szexuálishoz pedig elengedhetetlenül vonzalom is kell emellé.
Egy jó beszélgetőpartnernek (barátnak, havernak) mindig örülnék, az ember szociális lény, igényem van a kapcsolódásra, magyarul jólesik valakivel beszélgetni, jó valakit kölcsönösen kedvelni.
Ha te erre a találkozóra még mindig csak más irányú lehetőségként tudsz tekinteni, és próbálkozni akarsz, nem érdemes. Ha viszont el tudod engedni azt, hogy neked tetszik (nem tudom, hogy ilyen van-e, lehetséges-e), és tényleg csak közös időtöltést akarsz, akkor jó lesz.
Röviden, ahogy mások is írták: amit mondott, az pont azt jelenti, amit mondott. Kivéve az "alkalmatlan vagyok kapcsolatra" rész, az csak szar duma, egy kis kegyes hazugság ahelyett, hogy "de ÚGY nem jössz be".
Csatlakozok azokhoz a nőtársaimhoz, akik megmondták, hogy a nő teljesen egyértelműen nyilatkozott. Kedveli a társaságodat, szívesen beszélget veled, de mint férfitól, nem akar tőled semmit, sem most, sem a jövőben. Őszinte volt veled, nem akar hamis reményeket ébreszteni benned, ezért világosan megmondta, hogy nem akar tőled semmit. Mit nem értesz ezen? Kevés ilyen nő van aki a másik szemébe meri ezt mondani, mégsem akarod elfogadni az egyértelműt.
Volt annyira emberséges hogy indokként nem mondta ki, hogy egyáltalán nem tart vonzónak, és nem is fog soha, hanem kíméletességből azt mondta, hogy Ő nem alkalmas kapcsolatra. Ezt azért mondta, hogy ne gyalogoljon még jobban a lelkedbe. Nyugodtan fogadd el, hogy ezzel a nővel neked nem lesz semmi, barátsagon kívül, és fölöslegesen is erőltetnéd, mert számára csak kellemetlen lesz, neked meg időveszteség.
Totál leírt, szánalom az ilyen. Még a ghosting-oló nőket is többre tartom. Nem tartozunk idegeneknek válasszal.
Az ilyen gyere talizzunk de már előre jelzem hogy nem akarok semmit ez gáz.
El kell hajtani, vagyis tiltani, blokkolni.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!