Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a női választól?

Figyelt kérdés

Elhívtam valakit egy találkára. Séta, beülni valahova inni valamit, vagy akár parki beszélgetés.

Azt mondta szívesen eljön velem mert nagyon jó velem beszélgetni, de csak ha nem randi. De nem akart ezzel megsérteni. Azzal indokolta hogy ő saját magát nem tartja kapcsolatokra valónak. Tapasztalatból írta.(Ezek mind az ő szavai)

Ha én szívesen megismerném (nagyon)közelről belemenjek, vagy ha így áll hozzá akkor lépjek tovább más nőkkel ismerkedni?

2023. okt. 19. 23:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
20%
10: Vele persze hogy nem. Hisz ő az értékes pasi, neki meg kell harcolnia a kegyeiért. Másnak meg csak szétteszi a lábát, mert az úgy sem számít.
2023. okt. 20. 00:22
 12/29 A kérdező kommentje:
Vagy velük se, de ők megelégednek ezzel a szereppel, amivel én nem akarok. Mivel mint mondtam, velem is szívesen találkozgatna. Azaz engem is láthatnának vele többször, ami által arra gondolhatnának sokan hogy dugunk.
2023. okt. 20. 00:24
 13/29 anonim ***** válasza:
6%
Furcsa ízlésficamod van, de valaki a kocsonyát is megeszi szóval egészségedre.
2023. okt. 20. 00:27
 14/29 A kérdező kommentje:

Mert? Ugyan az a szitu. Találkozgat pasikkal, erre itt rávágják, hogy akkor biztos mindegyikkel kúr. De velem is szívesen találkozgatna. De akkor velem már nem dugna? :D Lehet nekik is ugyan azt írta mint nekem. Mivel nyilván nem én vagyok az egyetlen a világában akivel jó beszélgetni...

De elhívom akkor valahova, meglátjuk.

2023. okt. 20. 01:06
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem fellelhető jobb feltételekkel rendelkező nő is de a te választásod..
2023. okt. 20. 01:16
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha kell barátnak, barátkozz vele. Ha pinának kell, arra nincs esélyed.
2023. okt. 20. 01:53
 17/29 anonim ***** válasza:
33%

Nem mondta,h nem jossz ne neki. Nekem tipik bsratssg extrakkal beutese van a szovegeben.

Talalkozz vele.

2023. okt. 20. 03:04
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen világosan tisztázta, hogy csak barátként kellesz neki.

Most már pont a magadfajta miatt meg sem próbálok belemenni ilyesmibe, de régen, amikor még fiatalabb és naivabb voltam, rendszeres volt. Szinte mindig elfogadták a barátságomat, még mondogatták is, hogy továbbléptek, másra hajtanak, blabla. Aztán egy kivétellel az összes vagy szerelmet vallott, vagy megpróbált megdugni. Egyetlen egynek sem jött össze. Mert akitől akarok valamit, vagy legalábbis nyitott vagyok rá, az hamar eldőlt. A legelején.

Szóval, ha te nem akarsz vele csak barátkozni, akkor hagyd békén és keress mást.

Ha mégsem volt igazam, akkor sem veszítesz semmit, szerintem sokkal jobban jársz egy olyan nővel, aki rögtön úgy vonzódik hozzád, hogy nem kérdés, hogy érdeklődik-e felőled, és nem himihumizik ilyen kamu dumákkal, hogy ő "nem alkalmas kapcsolatra" (ennél csak a "túl jó vagy hozzám" jobb szöveg :D).

2023. okt. 20. 03:41
 19/29 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem, ha mártogatni akarsz, akkor őt hagyd meg a chadeknek.
2023. okt. 20. 03:44
 20/29 anonim ***** válasza:
64%
Havernak jó lennél neki de szexre nem tart érdemesnek.
2023. okt. 20. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!