Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy olyan idős (nem középkorú, hanem kifejezetten idős) férfinak társat találnia, akinek ugyan nincs rendszeres bevétele, de mások érdekének védelmében komolyan tudja hasznosítani magát ha arra szükség van?
Érdekvédelem alatt azt értem, hogy akár bírósági ügyekben is kiváló diplomáciai érzéke van a konfliktusok elsimítására és széleskörű tudása, ha emberi jogok érvényesüléséről van szó.
Magántanárként szokott korrepetálni tanítványokat, és most azon aggódik, hogy nem igényli senki a tudásának átadását (matematika, fizika tantárgyak.)
Egyik régi ismerősömet mutattam be dióhéjban.
Egyébként kedves, humoros ember. 20 évvel ezelőtt nekem udvarolt, de a barátjával jöttem össze egy éve, aki gyökeresen másként áll a pénzügyekhez, mint ő (tud tartalékolni és félrerakni szűkösebb időkre, ha kell.)
De ez nem azt jelenti, hogy eltartatom magam! (Ilyen kommenteket nem kérek!) Nagyon szűkmarkú saját magával is a párom.
Nem. Azt írtam amit akartam. Feltételes módot, ha annyi lennék akikhez szól a kérdés.
Azért egy kapcsolatban csak ne koplaljon már egyik fél se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!