Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejön a nőknek a Mr. Bean...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a nőknek a Mr. Bean stílusú, humorú típusú pasik?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 15:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"13- a crush megvan, de mi az, hogy csúnya crushom? Ez valami plusz kategória?"

Szerintem semmi baj nincs ezzel a kategóriával. Pasiké azt hiszem tudom értelmezni.

2017-ben volt egy olyan barátnőm, aki nem volt egy szépség, nem volt az esetem sem. De mégis odáig voltam érte. Mert felfedeztem benne olyan értékeket, amit vonzottak.

2023. okt. 19. 17:23
 22/26 anonim ***** válasza:
*pasiként
2023. okt. 19. 17:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem, de maga a színész kifejezetten jóképű volt fiatalon, és később is a korához képest
2023. okt. 19. 18:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Lóhasztó! Gyerekként se nagyon voltam oda érte. Volt olyan jelenete, ami sokáig kísértett, olyan gusztustalan volt.
2023. okt. 20. 02:59
 25/26 anonim ***** válasza:
Mr. Bean nem volt humoros mint karakter - az volt viccforrás, ahogy viselkedett, ahogy megírta Rowan Atkinson. Amúgy meg, ha nagyon akarnánk pszichologizálni, nyilván nem százas az a karakter és van egy jó pár mentális betegsége. Ez a nők... sőt, emberek többségének nem vonzó párkapcsolatra. Ha meg magáról Rowan Atkinsonról van szó, a való életben azért nem nézett ki ennyire gyógyegér módon.
2023. okt. 21. 03:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem az égett be nagyon, amikor az autó tetejéről, a fotelből kormányozta a kocsit, meg amikor pisztollyal oltotta le a villanyt. Nem kicsit nem 100-as a karakter. :))
2023. okt. 21. 06:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!