Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan incelek akik csak a körülmények áldozatai?

Figyelt kérdés
Pl csóró családba születtek vagy van hátráltató betegségeik amik miatt rosszul néznek ki? És ezáltal hiába csodálatos személyiségű emberek akkor is a kukába valónak tartják őket? És semmi esélyük a nőknél?
2023. okt. 19. 08:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Mi lett volna ha írsz legalább 1 konkrétumot, indoklást, a 6 mondatnyi sértegetés helyett?

2023. okt. 19. 11:01
 12/22 Bitorló37 ***** válasza:
14%
Na látod, fejlődsz, ha már sértésnek veszed.
2023. okt. 19. 11:11
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Igazából mindenki valamilyen szinten a körülmányek és ha tetszik ha nem a szerencse "áldozata".

Nagyon sokan vannak akik rohadt szar körülmények közé születtek, szar családba, nulla lehetőséggel stb. mégis próbálták magukat felküzdeni valamilyen szintre, próbáltak javítani az életükön a helyzetükön. Csak az a gond, hogy sokaknál ha kihozzák magukból, a körülményeikből és a lehetőségeikből az abszolút maximumot, lehet, hogy azzal sem érnek el semmit sem. Mert egyes emberek számára az elérhető plafon lehet még a többségnek a minimumot sem jelenti.

Ezt nem tudják a legtöbben felfogni, hogy nem mindenki lehet menőm jóképű, magas, gazdag, sikeres, intelligens. Valakiknek nem adatnak meg ezek a dolgok, nagyon sokan vannak akik mindenből a legszarabb lapokat húzták (inkább kapták) és hiába dolgoznak kő keményen, küzdenek éjjek-nappal akkor sem fog változni az ég világon semmi.

Nyilván a legtöbbeknél lesz valami eredménye a dolognak, az akaratnak, csak ugye nem mindegy, hogy valamibe valaki beleöl X energiát és eredménye Y dolog lesz, valaki pedig beleöl 100X energiát és az eredménye maximum 0,5Y, jó esetben.

2023. okt. 19. 11:11
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

Nem lepődtem meg ezen az újabb értelmes válaszon

Gyorsan sikerülni fog elérni a fél pipás hasznosságot újra

2023. okt. 19. 11:15
 15/22 Bitorló37 ***** válasza:
0%
13-as, igen, sokat elértél te is biztos. Sugárzik, hogy mennyire elégedett vagy. Képzelem milyen rosszul vagy azoktól az emberektől,akik vitték is valamire a külsőségeken kívül. Ne törd a buksid, mert Te SOHA nem fogod megérteni, hogy miről beszélek. Ebben van az áthidalhatatlan különbség.
2023. okt. 19. 11:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Vannak, pl én. Alacsony vagyok, 162 centi, szegény családba születtem. Az arcomon bőrbetegség nyomai vannak. Hízásra hajlamos vagyok, nem vagyok kövér, de nagyon figyelnem kell a kajára. Soroljam még?
2023. okt. 19. 19:46
 17/22 anonim ***** válasza:

16, mindez igaz egy csomó nõre is. Meg úgy a társadalom egy jó részére, is, nemtöl függetlenül. És nyilván valahogy megmaradt mindez az emberiség génálományában, szóval viszonylag sokan szaporodtak, és most is szaporodnak ilyen kondítciókkal is.

Lehet, hogy kizárólag a külsõ tényezõk okolása nem túl logikus?

2023. okt. 19. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es, ebben igazad van, nem csak a külső számít. De a rengeteg kudarc, visszautasítás, levegőnek nézés végül megrohasztja a belsőt is.

16#

2023. okt. 20. 07:06
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

18

“ De a rengeteg kudarc, visszautasítás, levegőnek nézés végül megrohasztja a belsőt is.

Ezzel egyetértek.

Az a gond, hogy már amit a tudományos kutatások is bizonyítanak, a külsőd végérvényesen meghatározza, hogy mit gondolnak a belsődről az emberek, és azt is, hogy mennyire kedvelnek, mennyire keresik a társaságod.

Ez ellen az égvilágon semmit nem tudsz tenni. Looksmaxolhatsz, az arcberendezésed, vállszélességed, testarányaid állandóak, sosem fognak változni, és bizony a vélemény ezen arányok alapján alakul ki. Tehát a csontvázad a legfőbb tényező szocializálódáskor, az határozza meg miként reagálnak rád, a reakciók pedig formálják az önmagadról alkotott véleményed, erős önbizalom épül vagy éppen leépül.

2023. okt. 20. 14:05
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

19 vagyok.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet elérni dolgokat. Egy átlag külsővel és kemény munkával is lehet jó állásod.

Rossz külsővel viszont sajnos csak a legrosszabb munkák jutnak neked mert nem vesznek fel sehová, például irodai munka vagy olyan ami kliensekkel való kapcsolatfelvétellel jár kizárt.

Többnyire gyári munka, takarító vagy egyéb nehéz fizikai munka vár az illetőre.

2023. okt. 20. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!