Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a nők?

Figyelt kérdés

Mindenkinek ez a nagyszerü tanácsa, hogy hobbikban, meg érdeklődési kőrben kell ismerkedni. Másnak is az a tapasztalata, hogy akármilyen hobbiba, vagy kőzösségbe megy, hogy nincsenek nagyon nők? Egy viszonylag nagyobb városban probálkozom, lakosság szerint top őt, de nem pontositanám jobban. Voltam mostanában pár helyen, kb egy egy honapokat, idén kőltőztem, és keresem hogy mi és hol tetszik.

Futoklubb: 30fő ebböl 5 nö.

Karate, 15 fő ebből 2 nő.

Társasklubb fb 55fő ebböl 3nő

Események kb 10-15fő jelenik meg, ebből 1 nő de ő se mindig.

Direktbe imerkedős pártaláló klubb néven futó esemény: 10 férfi, 0nő.

Iletve bocs a szervező nő, 40+ csalàdos anyuka.

Jó az is igaz hogy voltam helyi discoban, meg koncerten, ott kb 60 40 a férfiak javára.

Ja igen meg voltam a konditeremben is, ott általában kb 30 fő van, ebből 5-10 nővel.

És ugye bekavar, hogy általában a pasik nagyrésze, ezeken szingli, aki nem az meg valamelyik csajjal jőtt, vagy ha nem is egyűtt de van neki.

Szoval az lenne a kérdésem, hogy hol vannak a nők?

#Nincsenek nők #Hol vannak a nők #Miért nincsenek nők
2023. okt. 18. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Én boltban dolgoztam,a férjem oda jott be és így jöttunk össze.Szoval menj vásárolni!😁
2023. okt. 18. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Kerékpározok, kb. ha két év alatt 15 nővel találkoztam akkor sokat mondok. Ebből 13 50+os volt, kettő meg a párjával volt vagy rám se nézett. Nem igazán mozdulnak ki a korombeli csajok vagy már van párjuk (27-30 között). Nekem most lett vége a kapcsolatomnak és nem tudom hogy hol ismerkedjek. Tinder off, élőben meg szinte nem lehet találni (Tolna megye).

A szerencse nagy úr. :D

2023. okt. 18. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Az OF-en.

39F incel

2023. okt. 18. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, Pesten élek, nyelviskolába jártam, (ennek 3 éve), rajtam kivül a csoportban csupa nő volt (még a tanár is egy fiatal 30-as nő volt)

34/F

2023. okt. 18. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj más jellegű programokra. Élményfestés, kézműves programok, esetleg tánc.
2023. okt. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!