Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg akarok fogni, egy érzelmileg támogató nőt, akkor mit kell letennem az asztalra?
Mivel a nők alapvetően arra vannak kódolva, hogy ők támaszkodnak a férfira, elégé ritka, hogy egy nő ezt visszafelé is megadja.
Nehezen elképzelhető, hogy egy férfi évi egynél sírjon. Vagy hogy a ritkaságszámnál gyakrabban beszéljen az érzelmeiről.
Ezek a legtöbb nő számara hervasztóak. És mint tudjuk, ha egy nő nem szerelme a párjába, akkor az előbb, utobb el is fogja hagyni azt.
Igazából nem is tudom, hogy létezik e amit keresek.
De kiváncsi lennék, hogy mit kell elérni az életben, és milyen jó minőségű embernek kell lenni, ha egy ilyen nőt meg akarok fogni magamnak?
"Ezek a legtöbb nő számara hervasztóak"
Nagyon el vagy tévedve. Ezt az Andrew Tate féle redpill, sigma male stb. videókban láttad?
Az értelmes, érzelmi intelligenciával rendelkező nők imádják hogy én is érzelmileg intelligens vagyok. Konkrétan mindig problémám volt a nőkkel való kommunikációval, de mióta érzelmileg érett lettem és érdekel a pszichológia, csak felhozok érzelmi, pszichológiai dolgokat, és órákig elbeszélgetünk. Legutóbbi első randin is 6 óráig csak beszélgettünk
Szerintem neked elég furcsa felfogásod van az érzelmi támogatásról
Konkrétan nem értelmezhető az hogy "beleülsz az érzelmi támogatásba"
Ugyanis az érzelmi problémák a te fejedben vannak, és más nem tudja megoldani, csak támogatni, ösztönözni hogy megoldd/hogyan oldd meg a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!