Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni? 😅

Figyelt kérdés

Tudom, tudom hĂŒlye kĂ©rdĂ©s, de egyszerƱen valahogy nem megy ez az ismerkedĂ©s dolog, fƑleg korombeliekkel.

Eddigi hosszĂș pĂĄrkapcsolataim csak Ășgy jöttek, barĂĄtsĂĄg lĂ©vĂ©n (3 Ă©v) , instĂĄn (4 Ă©v) , tiktokon(8 hĂł).

Most beregisztrĂĄltam a tinderre meg a Badoora, de ha matchem is van,akkor nagyon hamar ghost lesz belƑle (10/9), vagy randin derĂŒl ki valami kellemetlen, Ă©lƑbe pedig egyszerƱen nem megy, pedig mindig van valami kiszemelt, de mĂ©g azt se tudom, hogyan lehetne megszĂłlĂ­tani Ă­gy, soha nem volt benne rĂ©szem m

BarĂĄtaim sajnos nem tudnak segĂ­teni benne, mert 40,50+ Ă©s javarĂ©szt nƑk.

Úgyhogy ha van valami normĂĄlis tanĂĄcsotok szĂ­vesen fogadom, tĂ©nyleg egyre jobban tanĂĄcstalan vagyok Ă©s el vagyok veszve a mai vilĂĄgban...😅

NyĂ­lvĂĄn nehĂ©z ezt ismeretlenĂŒl, gondoltam hĂĄtha.

27/f

2023. okt. 15. 20:22
 1/3 anonim ***** vĂĄlasza:
82%

Van a "könnyƱ" vĂĄlasz Ă©s van az "igazi". ElƑbbi az, hogy odamĂ©sz, bemutatkozol Ă©s beszĂ©lgettek.

Az igazi pedig az, hogy kva nehĂ©z, 99%-ban ezekbƑl nem lesz semmi, 1%-ban pedig annyi pofont Ă©s kosarat kell kapnod, hogy elgondolkozol rajta megĂ©ri-e. Persze mivel ismerkedni akarsz, ezĂ©rt muszĂĄj.

Bele lehetne menni mĂ©lyen miĂ©rt ennyire kemĂ©ny a helyzet, de az hosszĂș lenne. VĂĄltoztatni nem lehet rajta, marad az hogy minĂ©l több emberrel ismerkedsz, minĂ©l aktĂ­vabb vagy Ă©s a szĂĄmok törvĂ©nye alapjĂĄn talĂĄlkozol olyanokkal, akiknek szimpatikus vagy. Ez baromi sok idƑ, energia Ă©s szenvedĂ©s lesz, erre Ă©rdemes felkĂ©szĂŒlni.

TehĂĄt a fƑ tanĂĄcs az, hogy programokra kell eljĂĄrkĂĄlnod, nyitni mĂĄsok felĂ©, beszĂ©lgetĂ©seket kezdemĂ©nyezni, hobbikat keresni Ă©s aktĂ­van csinĂĄlni.

AztĂĄn jön a következƑ kĂ©rdĂ©s, hogyha talĂĄlsz valakit, az mennyire Ă©rtelmes, mennyire Ă©rdemes idƑt szĂĄnni rĂĄ - van amikor sokĂĄ jön rĂĄ csak az ember, hogy lĂĄbon lƑtte magĂĄt az elejĂ©tƑl fogva, pedig utĂłlag fogja a fejĂ©t mennyire egyĂ©rtelmƱ volt.

2023. okt. 15. 20:51
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/3 anonim ***** vĂĄlasza:
82%

Nézzél ki jól.

Ha ez megbvan, akkor nagy szĂĄmok törvĂ©nye. Tinder, Badoo Ă©s tĂĄrsai, ha nincsen nagy barĂĄti/haveri/ismerƑsi köröd.

BĂĄr ha van match-ed ezekrƑl az appokrĂłl Ă©s mĂ©g randira is eljutsz valĂłszĂ­nƱleg ĂĄtlag feletti vagy kĂŒlsƑre.

Erre gyĂștj mĂ©g rĂĄ egy kicsit, a lĂ©nyeg, hogy magadhoz kĂ©pest a lehetƑ legjobban nĂ©zzĂ©l ki. Csak ez szĂĄmĂ­t.

Ha nedvesedik råd a bugyi mår szinte tök mindegy mit mondasz. Persze ne legyél tutyimutyi, hatårozottan tudasd, érzékeltesd, hogy mit is akarsz.

Nyugodtan lehetsz rĂĄmenƑs, de ne vidd tĂșlzĂĄsba, ne legyĂ©l papucs, ne legyĂ©l "cukisrĂĄc", ne legyĂ©l olyan aki nem Ă©rt a "nem"-bƑl.

NagyjĂĄbĂłl ennyi.

2023. okt. 15. 20:59
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 3/3 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszi mindenki :D BĂĄr nekem nagyon mĂ©g matchem sincs 😅
2023. okt. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!