Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem megalázó a férfiak többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalázó a férfiak többségének társkereső oldalakon lenni?

Figyelt kérdés
Most nem a szuper helyes csávókra gondolok akik előtt a nők hosszú sorban állnak mert az teljesen jó, de a férfiak többsége nem ebbe a kategóriába tartozik és bizony csak ontják a leveleket, próbálkoznak, de a nők emberszámba sem veszik, nem írnak vissza, egy levél után eltűnnek, jóformán semmive veszik. Szerintem ez baromi megalázó...
2023. okt. 14. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem megalázónak tartom, csak szerintem "átlagos" férfiként egyáltalán nem hatékonyak és mellette rengeteg negatív élménnyel lehet gazdagodni. Szóval inkább nem használom őket. Sem kedvem sem felesleges időm és energiám nincs arra, hogy felesleges köröket fussak olyanoknál, akik még csak válaszolni sem fognak. Idegen nők egóját tuningolni pedig pláne nem szeretném.

A férfi-nő többletes témához pedig: [link]

Eszerint 53 éves korig van némi férfitöbblet, felette a nők lesznek többen és ez a legfrissebb, reprezentatív adat. Ebből látszik egy olyan trend is, amit már sokan jósoltak, hogy csökken a nemek közti várható élettartam különbsége.

2023. okt. 14. 21:33
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Igen ez egy budapesti adat amit találtam, ott van több nő
2023. okt. 14. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak megalázó hanem szerintem gáz is mert semmi természetes nincs benne. Élőben sem úgy ismerkedünk hogy vadidegen nőkhöz odamenve azonnal az arcukba mondjuk hogy tetszik nekünk és randira hívjuk.

Hol marad a flörtölés? Hol maradnak a metakommunkációs jelek, amik nagyon nagyon fontosak az ismerkedés elején?

Ezen felül ha valamelyik ismerősünk, munkatársunk, szüleink, barátaink, stb... megtalál minket ilyen oldalon akkor egyből elkezdődhet a kérdezősködés, kéretlen okoskodás, kerítőt játszás.

Én pont ezért nem vagyok fenn ilyen oldalakon, csakis előben próbálkozom, bár baromi nehéz, de jobban megéri.

2023. okt. 14. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Azért van férfitöbblet, mert a normális nők többsége már rég elmenekült az ilyen oldalakról a spammelős/csak szexet akaró/obszcén/dicpices/zaklató gyökerek elől. Szóval tökre nem reprezentatív, a való életben több esélyed van.
2023. okt. 15. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
de az
2023. okt. 15. 13:23
 16/16 Szergej55 ***** válasza:
80%
#14-es, ez nem olyan, hogy a szemét férfiak így, meg a szemét nők úgy. A nemek eltérő párválasztási stratégiát követnek, a férfiak sokkal többet és többeknél próbálkoznak, a nők meg általában válogatósabbak. Ha viszont több tízezer embert feleresztesz egy tematikus felületre egyidejűleg, törvényszerű, hogy az előbb vagy utóbb ilyenné váljon. Az egész dizájn rossz, a való élet nem így működik, nem véletlen, hogy a pákapcsolatok és házasságok inkább mégis a való életben köttetnek.
2023. okt. 16. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!