Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalázó a férfiak többségének társkereső oldalakon lenni?
Nem megalázónak tartom, csak szerintem "átlagos" férfiként egyáltalán nem hatékonyak és mellette rengeteg negatív élménnyel lehet gazdagodni. Szóval inkább nem használom őket. Sem kedvem sem felesleges időm és energiám nincs arra, hogy felesleges köröket fussak olyanoknál, akik még csak válaszolni sem fognak. Idegen nők egóját tuningolni pedig pláne nem szeretném.
A férfi-nő többletes témához pedig: [link]
Eszerint 53 éves korig van némi férfitöbblet, felette a nők lesznek többen és ez a legfrissebb, reprezentatív adat. Ebből látszik egy olyan trend is, amit már sokan jósoltak, hogy csökken a nemek közti várható élettartam különbsége.
Nem csak megalázó hanem szerintem gáz is mert semmi természetes nincs benne. Élőben sem úgy ismerkedünk hogy vadidegen nőkhöz odamenve azonnal az arcukba mondjuk hogy tetszik nekünk és randira hívjuk.
Hol marad a flörtölés? Hol maradnak a metakommunkációs jelek, amik nagyon nagyon fontosak az ismerkedés elején?
Ezen felül ha valamelyik ismerősünk, munkatársunk, szüleink, barátaink, stb... megtalál minket ilyen oldalon akkor egyből elkezdődhet a kérdezősködés, kéretlen okoskodás, kerítőt játszás.
Én pont ezért nem vagyok fenn ilyen oldalakon, csakis előben próbálkozom, bár baromi nehéz, de jobban megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!