Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek így mi értelme? Beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így mi értelme? Beszélgetés megszakadása

Figyelt kérdés

Szóval adott egy jelenkori helyzet ami előtt eléggé értetlenül állok, és meglehetősen zavar. Most hogy nyitottabbá váltam újra az emberekre, egyre többször alakul ki beszélgetés ismeretlenekkel, akár spontán is. Az esetek egy részében a másik fél kezdeményezi, van amikor pedig én. Ne ilyen unalmas kényszeredett primitívséget képzeljetek el hogy szia beszélgetünk? Meg hogy akkor arról megy a duma hogy kinél mi volt az ebéd. Hanem konkrétan az összes ilyen megismerős alkalom kalandos és érdekes körülmények között kezdődött, már már spontánnak hatva, néha kifejezetten csodaszerűnek. Amikor direktebb ismerkedés, akkor pedig olyanfajta érdekes és egyedi introt írok ami működik, hiszen végül is elkezdődik a beszélgetés, a nő belemegy, akár ő írva rám.

És ezután lesz érdekes a dolog. Szóval mennek az érdekes és minden esetben egyedi, személyre szabott oda vissza üzenetek, lassú fokozatos megismerkedés, a nő is elvileg élvezi hiszen kérdez, jelen van, sőt egy ponton megnyílik. Aztán egy ponton szinte minden ok nélkül eltünik. Viszont így csomó idő és energia megy pocsékba. Ennek így mi értelme? Mit várt, vagy mit keresett ilyenkor, mi az amit nyert az egésszel? Vagy miért szakad meg végül? Minél több példát tudnátok nekem írni, annál hasznosabb lenne számomra. Mert szeretném megérteni ezt a jelenséget!

És az a fura ebben az egészben, hogy sokszor olyan nőkről van szó, akik kifejezetten magányosnak mondják magukat, vagy ők maguk is nyitottak, és akár beszélgetőpartnert, akár többet keresnek. Ráadásul tovább árnyalja ezt az egész jelenséget, hogy korábban sose futottam ennyire töményen ilyen esetekbe! Vagy pár év alatt ennyire megváltoztak volna az emberek, és főleg a nők? És folyamatosan kisérletezek is, nem ugyanazt a sémát viszem folyamatosan. De amikor sorra futok bele hogyha túl semleges vagyok akkor "nem halad semerre a beszélgetés", ha pedig lecsapom a magas labdákat akkor "túl nyomulós", akkor az eléggé vegyes érzéseket kelt bennem, hogy igazából semmi se jó, és cinkelt az egész játék a kezdettől fogva.

Összességében mi lehet a hiba és mi ez az egész jelenség? Vagy ennyire elcsesződtek mostanra az emberi kapcsolatok? Ki hogy látja ezt? És főleg az érdekel, hogy mi lenne a helyes hozzáállás részemről?

#beszélgetés #elvárás #beszélgetés megszakadása #modernkori trend
2023. okt. 14. 12:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem én, de nálam ez a kérdés sem arról szól hogy a múlton keseregjek, amik történtek megtörténtek, azzal már nincs dolgom max a feldolgozás és értelmezés. A kérdés sokkal inkább a jelennek és főleg a jövőnek szól, és a jövő miatt próbálom ezt a jelenséget megérteni. Többek között azért is, hogy ne ássa alá az emberekkel való későbbi kapcsolatom. Hiszen egy idő után - amennyiben ez valóban egy trend, és ennyire általános - már egyre kevesebb energiát vinnék én is bele emberekbe, meg hasonlóképpen kezelném én is őket. Szóval ez nem panaszkodós kérdés, sokkal inkább válasz keresős. Hogy a jelenséget megértve alakíthassam én is a nézőpontomat erről az egészről.

Van amikor elfogulatlanul jó látni dolgokat, de ha ezt csinálnám jelen esetben akkor egyenes út lenne a kiégésbe, szép lassan. Hiszen újra és újra megtörténne ugyanígy, és szerintem nem valami egészséges ennek az egésznek a hatása, hát még ha folyamatosan ismétlődne. Szép lassan aláássa az emberekbe vetett általános bizalmat, azt meg azért szeretném elkerülni.

De mindenképp szemléletváltás kell, abban egyetértek.

2023. okt. 14. 18:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha arra figyelsz, hogy el ne essél akkor elfogsz esni, ezzel is igy van, ha arra figyelsz, hogy a jövőben nehogy megtörténjen hasonló akkor pontosan ezek fognak veled szembe jönni amit el akarsz kerülni.

Sok esetben igazolódott be ez a szemlélet, volt, hogy beszélgettem valakivel, és már az elején attól retteget, hogy el ne tünjek az életéből viccesen megjegyezte, gondolhatod mi lett belőle..

2023. okt. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!