Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de szerintem pszichopata. Veszélyes lenne összejönni vele?

Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bírnád mellette a gyűrődést? Ha igen, akkor vállald, ha nem, akkor ne.
2023. okt. 14. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság már tökmind1, rosszabb nem nagyon lehet :) Pár ritka kivételtől eltekintve én úgy tapasztaltam hogy valami kib*szottúl eltört a modernkorban, és iszonyat pszichopata trendek terjedtek szét mostanra a nők körében. Egyfajta új valóságként... Tehát amire egy érzelemmentes és felszínes, számító pszichopatától számítanál, azt mostanra már az átlagos nőtől is simán megkaphatod, mindezt úgy hogy nem is gondolnád. Legyen az folyamatosan hazugságban és megtévesztésben tartás, árulás, kihasználás, vagy hogy teljesen csak érdekből van veled, ami csak akkor fog kiderülni amikor a hátadba állította a kést, amint már nem vagy hasznára.
2023. okt. 14. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
12: nem modern trend, hanem egyszerűen alá van becsülve a pszichopaták aránya a társadalomban.
2023. okt. 14. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:

12: Nagyjából így van, én azt tapasztalom social media előtt sokkal agresszívebbek meg pszichok voltak az emberek, nem tudtak hova rakni sok dolgot, disco verekedések-késelések, alvilági éjszakai utcák, Mónika show verekedések, tojásdobálás pride-on, meg az elkúrtuk zavargások. Aztán social mediaban megismerte mindenki egymást, hogy mindenkinek szar is, és normálisak lettek. Viszont az utóbbi 1-2 évben megint egyre több a feszkó mindenhol.

Nőknél inkább külföldre vándorlás van a feszkó elöl, de rengeteg a csendes számító pszichopata is, a baj hogy külsőre nagyon vonzóak és elcsábíthatnak.

2023. okt. 14. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Milyen egy pszichopata nő?!
2023. okt. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!