Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késői szűzként szerintetek inkább egy tapasztaltabb partnerrel érdemes belefogni vagy egy szintén tapasztalatlan illetővel ?
Egyre inkább úgy érzem minden esetben csak rosszul jöhetek ki. Egy tapasztaltabb valószínűleg kiröhögne és elutasítana, de ha tegyük fel mégsem akkor kezdőként nem tudom produkálni azt amit ő elvárna és hasonlítgatna a korábbi partnereihez. Egy másik tapasztalatlannal meg az a baj, hogy szerintem ketten együtt sem tudunk jót összehozni korábbi tapasztalatok hiányában(de javítsatok ki ha rosszul látom).
Sajnos kilátástalannak és visszafordíthatatlannak látom a saját helyzetem ilyen szempontból.
26/f
"Igazából mindig folyamatosan fejlődök a korábbi magamhoz képest, csak sajnos baromi lassan."
Csak 12 évvel vagy lemaradva hozzám képest, mivel én már 14 évesen elveszítettem a szüzességem.
"Fő problémának azt látom, hogy a társkeresés nálam kimerül az online ismerkedésbe, ami jól láthatóan nem megy, de kényszerem van rá hogy erőltessem ettől függetlenül is."
Ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. A párkapcsolatok egyébként sem az online térben, hanem a való világban működnek (vagy nem).
"Élőben túl gátlásos vagyok, hogy tovább menjek felületes csevegésnél mert túl nagynak találom a kockázatot."
Ha gátlásos vagy, akkor a felületes csevegés sem működhet nálad, és ha egyáltalán nincs csevegés sem, akkor abban semmiféle kockázat sincs.
"Attól nem is tartok, hogy beszélgetés közbe lebukok, mert elméleti tudásom azért van."
Mivel nem is beszélgetsz, így nem is fenyeget a lebukás veszélye sem, hogy csak "elméleti tudásod" van. Az elméleti tudás egyébként is édeskevés egy párkapcsolathoz, ott gyakorlatban kell megmutatnod, hogy mire vagy képes, és mire nem.
"Igazából nem is egyszer sikerült elhitetnem, hogy én hú de tapasztalt vagyok, bár előbbre nem lettem vele."
Ez a mondatod szöges ellentétben áll mindazokkal amiket korábban leírtál.
Pszichológus látott már? Nem gondolod hogy szükséged lenne rá?
,,Csak 12 évvel vagy lemaradva hozzám képest, mivel én már 14 évesen elveszítettem a szüzességem."
Nagyon örülök neki.
,,Ez a mondatod szöges ellentétben áll mindazokkal amiket korábban leírtál."
Hol itt az ellentmondás? Lehet kesze kusza módon fogalmaztam, mert igazából komplikáltabb a szitu és nem fejtettem ki olyan részletesen mint kellett volna, de szerintem nem mond ellent a többinek. Történt már ilyen, pl:az eddigi egyetlen párkapcsolatomban is, bár nem vagyok rá büszke, hogy sikerült megtéveszteni valakit. Igazából többször is lett volna lehetőségem szexelni, kapcsolatban lenni, de különféle okokból nem tartottam erre igényt mert nem éreztem, hogy kivánnám az adott illetővel. Tudom-tudom nem szabadna válogatni, de most csak azért hogy történjen valami(ami valószínűleg nem is boldogítana annyira) nem akartam belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!