Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Késői szűzként szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késői szűzként szerintetek inkább egy tapasztaltabb partnerrel érdemes belefogni vagy egy szintén tapasztalatlan illetővel ?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy érzem minden esetben csak rosszul jöhetek ki. Egy tapasztaltabb valószínűleg kiröhögne és elutasítana, de ha tegyük fel mégsem akkor kezdőként nem tudom produkálni azt amit ő elvárna és hasonlítgatna a korábbi partnereihez. Egy másik tapasztalatlannal meg az a baj, hogy szerintem ketten együtt sem tudunk jót összehozni korábbi tapasztalatok hiányában(de javítsatok ki ha rosszul látom).

Sajnos kilátástalannak és visszafordíthatatlannak látom a saját helyzetem ilyen szempontból.

26/f

2023. okt. 11. 00:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségfüggő. Kinek melyik alkalmasabb. Főleg a megfelelő kapcsolat számít. Ha tapasztalt a másik, ha nem, ha figyeltek egymásra, minden oké lesz.
2023. okt. 11. 10:05
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Te nem no vagy ez a szuz dolog csak egy gondolati sikon letezik , a fizika szuzesseg me ami valos az csak a noknek van ok atelik a fajdalmat amikor szet szakad a hartya a ferfi meg egybol jot erez ahogy elsonek berakhatja mar ha fel all. F
2023. okt. 11. 11:25
 13/28 A kérdező kommentje:

#9:

,,Önbizalom hiányoddal viszont érdemes kezdened valamit, mert sose lesz barátnőd! Légy végre férfi és ne kifogásokat, problémákat keress, hanem kezdj aktívan tenni a megoldásért!"

Természetesen nem arról van szó, hogy ilyennek születtem. Az életkörülmények, tapasztalatok vittek rá, hogy pesszimista, bizalmatlan és önbizalomhiányos legyek.

Igazából volt már rövidebb szex nélküli párkapcsolatom. És még azt is mondanám, hogy smárolásig már elég sok(nagyjából 20) nővel eljutottam, de ennél tovább sosem.

2023. okt. 11. 14:11
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

"Az életkörülmények, tapasztalatok vittek rá, hogy pesszimista, bizalmatlan és önbizalomhiányos legyek."

Épp múltkor beszélgettünk barátnőmmel, hogy vajon mi határozza meg azt, hogy az emberből mi lesz? És nagyjából azzal a végkövetkeztetéssel zártuk, hogy nem szabad mindent a múltra fogni. Nyilvánvalóan komoly kihatása van az életünkre a gyermekkornak, meg a későőbbi tapasztalatoknak, de nem lehet az örökkévalóságig ezzel takarózni. Az ember képes a tanulásra és a fejlődésre. Persze, siránkozni, hogy mennyire rossz, azt a legegyszerűbb. Ahhoz, hogy valami változzon, bizony tenni is kell. Nem tetszik magadban valami? Tessék, változtass rajta!

"Igazából volt már rövidebb szex nélküli párkapcsolatom. És még azt is mondanám, hogy smárolásig már elég sok(nagyjából 20) nővel eljutottam, de ennél tovább sosem."

A boldog és a boldogtalan embert leginkább az különbözteti meg egymástól, hogy előbbi azt nézi, hogy miket ért el, utóbbi meg azt, hogy miket nem.

Jó, ez így kicsit kisarkított dolog, de nagyjából igaz. Te most nézheted ezt úgy is, hogy "jaj, mennyire rossz nekem, én semmit nem értek, még soha egy dugásom sem volt, mindössze pár csók, ameddig jutottam." Vagy pedig nézheted úgy is, hogy "tök jó, már egész sokáig eljutottam a párkapcsolataimban, eleve volt már párkapcsolatom, és jónéhányszor már eljutottam a csókig." Ugye, mennyire másképp hangzik? 26 évesen meg azért még nem vagy vénember. Próbáld meg pozitívan szemlélni a dolgokat, ami pedig nem tetszik magadban, azon próbálj változtatni! És ne görcsölj rá a párkapcsolati dolgokra!

2023. okt. 11. 14:42
 15/28 A kérdező kommentje:

Igazából mindig folyamatosan fejlődök a korábbi magamhoz képest, csak sajnos baromi lassan.

Fő problémának azt látom, hogy a társkeresés nálam kimerül az online ismerkedésbe, ami jól láthatóan nem megy, de kényszerem van rá hogy erőltessem ettől függetlenül is. Élőben túl gátlásos vagyok, hogy tovább menjek felületes csevegésnél mert túl nagynak találom a kockázatot.

2023. okt. 11. 20:22
 16/28 A kérdező kommentje:
A másik gond meg, hiába kupálom ki magam van egy 10+ éves lemaradásom és úgy nehezen tudom magam komolyan vezetni egy ismerkedés során.
2023. okt. 11. 20:26
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj, ha arról kérdezgetnek társaságban hogy milyen tapasztalatod volt, beszélj inkább ilyen megosztó kérdésekről, pl csók: mélytorkos vagy romantikus, szex orál anál vonz vagy gusztustalannak tartod valamelyiket, szexcset tetszik vagy csak a tényleges szex stb stb ezekről mind lehet véleményed anélkül hogy lettél volna néhány nem is olyan jó nővel. Inkább várd ki aki hozzád való.
2023. okt. 11. 20:44
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
14. A gondok es a serelmek sem egyformak , van ami feldolgozas nelkul komoly karokat csinal a szemelyisegben.. nem kell bele torodni az igaz de vannak olyanok amit 5-10 ev terapia sem hoz helyre. Mai fiataloknak mi a legnagyobb gondja , hogy nem kapott penzt anyutol-aputol bulira hu ha az kemëny àm..
2023. okt. 11. 21:28
 19/28 A kérdező kommentje:
#17: Attól nem is tartok, hogy beszélgetés közbe lebukok, mert elméleti tudásom azért van. Igazából nem is egyszer sikerült elhitetnem, hogy én hú de tapasztalt vagyok, bár előbbre nem lettem vele.
2023. okt. 11. 22:24
 20/28 A kérdező kommentje:
#18: Nem tudom én maifiatalnak számítok e, de ennél azért komolyabb dolgokról van szó :-)
2023. okt. 11. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!