Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet hogy ennyi helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ennyi helyes sportos szingli férfi van 30 felett?

Figyelt kérdés
Vannak nő ismerőseim, kolléganők, barátok és mindenki ilyen helyes sportos férfival ismerkedik randizik... hogy hogy ilyen kelendő jó pasik még szinglik és nincsen családjuk, társuk...
2023. okt. 9. 09:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem is akarnak társat, csak szédítik azokat a nőket. Dugni akarnak meg kötetlen kapcsolatot, de elköteleződni nem akarnak, gyereket még kevésbé.
2023. okt. 9. 09:29
 2/21 anonim ***** válasza:
47%

Mert hiába vagyok elégedett magammal, ha eddig nem találtam olyan nőt, akivel komolyan gondolhatnám.

30/F

2023. okt. 9. 09:37
 3/21 anonim ***** válasza:
24%

Névtelen oldal őszintén leírom.

Van pár vállalkozásom iszonyatosan jól megy.Több társkeresőn fenn vagyokidőm van randizgatni.Sportosan élek divatosan öltözködöm.

Rengeteg nő ír.

Nincs állandó kapcsolatom de mindegyiknek azt mondom az elején komolyat keresek.

Ha hasonlatot kellene írnom akkor ragadnak mint a frissrn festett ajtóra a házilégy.

4/21 anonim ***** válasza:
22%
Úgy, hogy az utóbbi 1 évben 11 nővel voltam nagy erőlködések nélkül és pl. a tavasszal volt olyan 1 konkrét hónap, amikor egyszerre 3 nő is azt hitte, hogy ő a barátnőm egy tartós kapcsolatban. Igaz én még csak 29 vagyok, de nem látom mitől lenne ez máshogy majd 30 felett, akkor is ugyanez lesz. Jóképűbb, magas vagyok.
 5/21 anonim ***** válasza:
2023. okt. 9. 09:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Osztom egyest, de sok van, aki ezt nem is tudja magáról, csak száll virágról virágra és nem érti ő se, mit hiányol vagy mit akar. Van, aki szólamokban szeretne társat, családot, de azért élesben már mégse szeretne felelős lenni senkiért, mégse akarja, hogy alkalmazkodni kelljen bárkihez, vagy nem akar olyan lenni, mint az apja, vagy nem is akar felnőni és megöregedni, mert az csak mással történhet meg... miközben azt azért szeretné, hogy valamit örökítsen és felnézzenek rá és ő majd jól csinálja... de majd egyszer, nem most, mert az fárasztó. Az emberekben ezek olyan jól összeférnek :) A nőkben is egyébként, csak a havi ciklus őket jobban figyelmezteti, hogy telik az idő és valami életstílus mellett dönteni kell.
2023. okt. 9. 09:47
 7/21 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem, miért lettem lepontozva 0-ra, miközben pontosan ugyanazt mondtam, mint az 1-es válaszoló, aki szinte 100-ra van felpontozva.

Itt komolyan nem lehet objektíven, ítélkezés nélkül kibeszélni a dolgokat?

2023. okt. 9. 09:51
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
Vagy egy lúzer vagy egy kanos aki alkalmatlan kapcsolatra, nem ismeri a hűség szót.
2023. okt. 9. 09:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
De az is lehet, hogy nem akar gyereket, és csak olyannal találkozott, aki gyereket akar majd tervezni...
2023. okt. 9. 09:54
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Hát szégyelljétek el magatokat! F53
2023. okt. 9. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!