Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéstől embereknek elmegy a kedve/gusztusa az idősödés miatt egy idő után?
Gondolom legtöbb ember azért úgy van ezzel hogy minden életszakaszban van igénye ismerkedésre mert az éppen abban a korban lévő emberben látja a vonzót, szépet.
De van olyan akinek ez csak a tipikusan fiatal korban van és utána már elmúlik mert már semmi vonzót nem látsz az emberekben?
Egyéni válasz (férfiként): szerintem igen. Én családos férfi vagyok (31 éves), de ha valamiért úgy alakulna, hogy elválnék, biztos nem lenne kedvem már elölről kezdeni az egészet.
Ha újra egyedül lennék, már nem lenne türelmem megint végigjárni a kötelező köröket. Nem akarnék én már újabb gyereket, sem házasságot. Valószínűleg még csak össze sem akarnék költözni.
Nekem akkor már bőven elég lenne egy szabadidőpartner. Legyen szex, legyenek közös programok, aztán csókolom.
Hát én azért nem zavarnék el egy 18-24 körüli srácot, ha megkörnyékezne!
64, nő.
5: ezt cáfolom, mert a saját rokonságomon belül is láttam olyat, hogy valaki 37 évesen talált párt (és 38 évesen jelentették be a gyereket).
Én azt állítom, hogy a kor előrehaladtával az emberek egyre több lelki sérülést szereznek, egyre csalódottabbak, frusztráltabbak, kiábrandultabbak - emiatt pedig egyre nehezebben tudnak párkapcsolatot kialakítani, alkalmazkodni stb.
Ez kicsit olyan, mint a börtön szerintem. Azt mondják, Hét év kell, mire a rabok intézményfüggők lesznek. Szerintem hasonló a helyzet ebben a témában is. Ha valaki mondjuk már hét éve egyedül lakik, annak nagyon kevés a valószínűsége, hogy utána ez az illető képes lesz még a párkapcsolat kialakulására (de persze nem lehetetlen).
Ezt úgy érted, hogy már nem akar idősebbel együtt lenni, mert csak a fiatal tetszik?
Hát, vannak ilyenek. Nekem a korosztályom szokott inkább tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!