Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden reggel imádkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden reggel imádkozok lesz barátnő? Katolikus és jólnevelt vagyok szeretnék végre megállapodni egy szűz nővel aki végre szül nekem egy vagy 3 gyereket, hogy boldogságban éljek házasságban isten szeme alatt

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 21:27
A kérdező szavazást indított:
Hiszek benned
Menj ki és csajozz be normálisan
Én is minden nap reggel este imádkozom egy jó nőért
Manifesztálással csajozok
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Én minden este hálát adtam a páromért minden napot kköszöntem amig vele lehetek.(persze magamban)

Akkor is lelépett

Az ima nem erre van.

2023. okt. 5. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Oh abszolút!
2023. okt. 5. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Persze, a csajozás úgy működik, hogy semmit sem teszel érte és megkapod a gyümölcsét:D

Te msot egyszerre űzől gúnyt az incelekből és a hívőkből. Szégyeld magad!

2023. okt. 5. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát persze, mert ez így működik...
2023. okt. 6. 06:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ima jó dolog, de azért tegyél is azért valamit, hogy barátnőd lehessen. Isten nem ima-automata.
2023. okt. 6. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha szar a külsőd meg átlag melós bért keresel akkor imádkozhatsz reggeltől estig; nő nem lesz az életedben.
2023. okt. 6. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Napi troll :D
2023. okt. 6. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

És megszületett...

Believercel

Csodálatos!

2023. okt. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!