Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem segítene a társkeresés helyzeten egy olyan teljesen ingyenes internetes társkereső alkalmazás ahol a férfiak nagyon keveset max. 5 nőt tudnának jobbra húzni, a nők meg bármennyit?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 17:36
11/13 anonim válasza:
Az online társkeresési férfitöbbletet nem oldja meg az ötleted az biztos
Innentől pedig esélytelen hogy beváljon
Én nekem lenne ötletem a valódi probléma kezelésére, de sokkal több motivációra és tehetségre is szükségem volna hogy nekiálljak megvalósítani. S kicsi volna az esély hogy beválik, valószínűleg nem lenne elég népszerű a dolog ahhoz hogy beinduljon
Pedig ha egyszer beindulna onnantól sikeres lenne
13/13 anonim válasza:
12#
Egy online társkereső természetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!