Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy ennyire utálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire utálom a 20 év feletti szűz (vagy már nem az de kapcsolata még nem volt) férfiakat?

Figyelt kérdés

Valószínűleg azért, mert úgy eleve rossz tapasztalatom van azzal, akinek első barátnője voltam, de tényleg egyszerűen taszítanak, és nem csak úgy, hogy én nem ismerkednék velük, hanem taszít a létezésük, ha megtudom valakiről, akkor rossz érzéseim vannak.

Volt 20 éves szűz barátom, aki amikor mondtam neki, hogy rosszul esett valami, mindig azzal védekezett, hogy én vagyok az első barátnője és nem tudja hogy kell viselkedni. Volt tini szűz barátom is, szerintem ezzel úgy önmagában nincs baj, de ő se tudta jól menedzselni a kapcsolatot hiába lettem volna partner benne és az összes barátnőm azt mondta, hogy nem érett még egy kapcsolatra. Aztán volt egy 22 éves szűz srác, hát mondjuk azt, hogy jártunk, de nem tartott sokáig, mert én már lefeküdtem volna vele, de ő az anyja miatt nem akart, mert belé nevelte, hogy azt csak házasság után szabad és ki is dobott mert az anyja szerint erkölcstelen vagyok mert szexeltem volna meg már amúgy sem voltam szűz. Aztán volt egy srác, akinek nem volt még soha kapcsolata 24 évesen, na vele két randim volt és a másodikon úgy viselkedett, mint egy kanos 16 éves, aki életében először csókolózik (nagyon szar volt), meg erőszakoskodott, nagyon meg akart volna dugni, meg el sem engedett, neki az egész napos program lett volna, hogy smárolunk, alig bírtam kiszabadulni, levegőt alig kaptam, mozdulni nem tudtam. A többi kapcsolatom vagy ismerkedésem jó volt amúgy, nekik volt már tapasztalatuk.

De egyszerűen tényleg taszítanak, meg nem is értem, hogy nem tudnak gimiben vagy egyetem elején összeszedni valakit, pedig nem csúnyák. Aztán tesztelik az első barátnőjükön a dolgokat 25 évesen, a lány már tapasztalt és meg akarna állapodni, a srác meg még csak felfedezi, hogy milyen egy kapcsolat, mi az a szex, nem az, hogy egyből bevágom és a nő elélvez a szo.pástól, aztán rájön 2 év múlva, hogy fel tudna szedni mást is és megy kiélni magát. Ez nem saját tapasztalat de másoké igen.

2023. okt. 4. 12:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
10%

100

A helyedben nem becsülném alá ezt a jogot. 🙃

2023. okt. 4. 16:17
 102/123 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, én vagyok neked a tökéletes parti

Oviban volt már kapcsolatom lánnyal, később szex is összejött, mert elkezdtem k.rvázni. Jöhetsz is akkor kiszipolyozni a cerkámat!

103/123 anonim ***** válasza:
31%

99. Szembetűnő azért a különbség eközött a komment között és a kérdező attitűdje között. Nagyon nem egy szinten vagytok az érzelmi fejlődésben.

Respect!

104/123 anonim ***** válasza:
38%

Azt teljesen megértem, hogy a kérdező nem akar szűz pasival kezdeni. Azt már kevésbé, hogy emiatt miért kell utálni valakit? Neki egyszerűen nem kell tapasztalan férfi, ennyi. Nekem sem, ha már itt tartunk, de most minden embert gyűlöljek, akivel nem akarok összejönni? Azaz gyűlöljem a nőket, a gyerekeket, az öregeket, a házasokat, a fizikai munkát végzőket, a melegeket, az aszexuálisokat, a külföldieket, a konzervatívokat, a vallásosokat stb stb.

Miért nem elég az egyéni preferencia?

2023. okt. 4. 16:24
 105/123 anonim ***** válasza:
88%
104. Na igen. A gyűlölet több, mint preferencia. A gyűlölet sértettséget is takar, feldolgozatlan emberi kapcsolatokat. Ha én valakit gyűlölök, az azt jelenti, hogy vele kapcsolatban traumáim vannak. Ha nem jönnek be a szüzek, akkor nem kezdek velük, ennyi, ne attól nem fogom őket utálni.
2023. okt. 4. 16:30
 106/123 anonim ***** válasza:
0%
Én nem utálom őket, de nem jönnék össze még egyszer szűzzel. Egy ilyen pasim volt, miután nagyjából megtanulta mit kell csinálni, dobott is, hogy kiélhesse magát. Én voltam a gyakorlófelület. :/
2023. okt. 4. 16:51
 107/123 anonim ***** válasza:
72%

Te jó ég. Lemaradtam az elejéről, érdekelt mi generált fel 100+ választ itt, visszaolvastam futólag.

Ott 40-50 között az ügyes troll amit bedobott, azóta is azt rágjátok. Ügyes, és értem is miért, komplett elmebaj ami abból a kijelentésből jön. 20 alatti férfiak mind gyanusak hogy elmebetegek, sőt azalapján rangsoroljuk az emberi értéket, hogy aki minél korábban elveszítette a szüzességét, az annál "életrevalóbb" és mentálisab épebb. Tehát a 14 (sőt sajnos sokszor még azalatti, pedig az már tényleg beteg dolog) évesen szüzességet elvesztő ostoba felelőtlen éretlen kislányok lennének az etalon, az értelem és érettség csúcsa?

Elmondom én hogy látom. Volt jópár ilyen nő ismerősöm, részben nem tehetnek róla mert zűrös / elmebeteg családi háttér, komoly traumák, és nagyon korai szex. Azóta is ezt nyőgik, halmozott szexkapcsolatok, elköteleződési képtelenségek, össze vissza balhék, ha valaki jól viselkedik véletlen velük attól beijednek és agresszívan elszabotálják a kapcsolatot, mert nem ezt szokták meg.

Szóval azért talán nem ezt kellene megtenni a fejlettség és érettség mércéjének, hogy ki hány évesen vesztette el. És akkor zárójelben még odatehetném hogy nagyon örülök hogy nem a mai korszakban vagyok tini, mert szerintem iszonyat hátrányba kerültek a modernkori trendek miatt a tinilányokkal szemben. Nem véletlen születik a sok frusztráció se manapság. Ennek fényében külön gáz az a 20-as év meg amit kihozott belőle a tisztelt troll. De amúgy trollkodásnak elsőrangú, én elismerem.

2023. okt. 4. 16:51
 108/123 anonim ***** válasza:
60%

"Volt jópár ilyen nő ismerősöm, részben nem tehetnek róla mert zűrös / elmebeteg családi háttér, komoly traumák, és nagyon korai szex. Azóta is ezt nyőgik, halmozott szexkapcsolatok, elköteleződési képtelenségek, össze vissza balhék, ha valaki jól viselkedik véletlen velük attól beijednek és agresszívan elszabotálják a kapcsolatot, mert nem ezt szokták meg."

!!!

Kiemelném, mert én a másik oldalát nyögöm ennek... (a szabotázs részét)

F

2023. okt. 4. 16:52
 109/123 anonim ***** válasza:
27%

"meg nem is értem, hogy nem tudnak gimiben vagy egyetem elején összeszedni valakit"

Pedig egyszeru, en pl. egyikbe sem jartam. Utolag erettsegiztem le felnottkepzesben. De neked is pl. az egyetem helyett jobb lett volna a katonasag, tanultal volna egy kis alazatot a Chad-ezes helyett......

39F incel

2023. okt. 4. 17:56
 110/123 anonim ***** válasza:
20%
Nahh, megérkezett, aki büszke rá, hogy nem járt iskolába 😂
2023. okt. 4. 18:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!