Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a kiszemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a kiszemeltem lelkileg sérült, és emiatt esélytelen egy párkapcsolat vele?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg, borzasztóan szerelmes vagyok belé, viszont ő lelki eredetű problémákkal küzd. Próbàlok neki segiteni, a kedvében járni, egy jó szóval, mosollyal, vagy bármivel, de azt érzem hogy ez a szerelem kezd elmúlni. Ő is szerelmes belém, de az utóbbi időben rettentően passzívan viselkedik, hülye ötletei vannak, meg akar halni stb. Hiába próbálom jó irányba terelni, kezdem elveszíteni a kezeim közül.

Mit tehetnék? Hetek óta alig eszek és liftezik a gyomrom mióta ez zajlik. Borzasztó fontos ember számomra, de így félek hogy az egészségem rovására megy majd. Szeretném szeretni, szeretnék a lelki békéjének a megtalálásában segiteni, de nehezen viselem. Mi lesz, ha most segítek neki, aztán elfelejt?

2023. okt. 3. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 Nem azzal szokták indítani az ismerkedést az emberek, hogy elkezdik sorolni a negatív jellemzőiket. Javarészt ezek akkor derülnek ki, mikor már valamennyire elindult a kötődés és akkor már sajnos hajlamos az ember máshogy látni a másik hibáit, mint ismeretlenül. Ha láttam volna első randin néhány exemet a nyers valóságában, szóba sem álltam volna velük. De sajnos ez nem így működik. Az már más kérdés, hogy amikor nyilvánvaló, hogy egészséges kapcsolat már nem lehet abból, ami kialakult, miért ragadnak bele emberek mégis, hosszútávon. Amikor már nyakig benne vagy, marha nehéz lépni, főleg úgy, hogy szerintem a legtöbb ember retteg az egyedülléttől és úgy van vele, hogy ez még mindig jobb, mint a semmi.
2023. okt. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!